Dům, ve kterém žil zpěvák Prince, je na prodej za 750 milionů. Pomaloval ho fialovými pruhy

Prince, album Controversy
Zdroj: Warner Music
Luxusní sídlo bylo postaveno v roce 1953.Rozlehlý dům stojí v Los Angeles v blízkosti Hollywood Hills.Původní majitel tohoto domu utekl do Mexika.Vy se však v domě rozhodně nudit nebudete.+ 10 fotek+ 11 fotek

Sháníte nové bydlení a jste ochotni si „trochu“ připlatit? Máme pro vás jedinečný tip. Na prodej je luxusní sídlo, které obýval například legendární zpěvák Prince. Postačí vám jediné – 30 milionů dolarů. Za ty na vás čeká nekonečný luxus a dům, ve kterém se nebudete nudit ani jednu minutu.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 08. 04. 2020 10:22

Jak uvádí portál Homes.com, rozloha celého objektu, který kromě Prince obývala třeba Elizabeth Taylor, je více než 18 tisíc metrů čtverečních. Disponuje deseti ložnicemi a 13 koupelnami, novému majiteli pak bude k dispozici také tenisový kurt, kryté sportoviště, bazén s barem a jeskyní, ale i podvodní tunel, taneční sál, velká garáž, vinný sklep či luxusní pokoj pro hosty.

Místo, kde řádil Prince

Šestipodlažní dům, který byl postavený v roce 1953, se nachází v Los Angeles v blízkosti Hollywood Hills. Jeho původní majitel utekl v roce 1962 do Mexika a později se v něm vystřídala řada známých osobností.

Jednou z nich byl právě Prince, který v sídle pořádal spoustu akcí a vlastních koncertů. Jenže známý americký zpěvák, který v roce 2016 zemřel, také porušil nájemní smlouvu, když dům pomaloval fialovými pruhy a natáhl do něj fialový koberec.

Každá krása něco stojí

Celý objekt vyniká jedinečnou středomořskou architekturou a k jeho dominantám patří i tmavé podlahy z tvrdého dřeva. Všude okolo je hodně zeleně a sídlo nabízí spoustu báječných výhledů do okolí. Ovšem, jak se říká, každá krása něco stojí – v tomto případě zhruba 750 milionů korun.

VIRTUÁLNÍ PROCHÁZKU TÍMTO SÍDLEM NAJDETE V GALERII:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články