Erotický horoskop na víkend: Kdo bude hýřit žhavými nápady a na koho čeká vytoužený protějšek?

Erotický horoskop na víkend: Kdo bude hýřit žhavými nápady a na koho čeká vytoužený protějšek?
Zdroj: Freepik

Která tři znamení zvěrokruhu budou tento víkend mistři svádění, žhavých nápadů a splněných tužeb? Podívejte se, koho o víkendu čeká dobrodružství s vysněným protějškem a u koho v posteli rozhodně nebude klid a ticho.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 02. 2022 06:00

Máme za sebou svátek svatého Valentýna i divoký úplněk ve Lvu. Jaký bude závěr týdne a komu hvězdy pošlou do cesty pořádně žhavý protějšek? Právě teď máte možnost probudit v sobě tu nejsilnější mužskou či ženskou energii a být neuvěřitelně sexy. Podívejte se, kdo se odváže a je připraven svému partnerovi dát na odiv to, co se v něm už dlouho skrývá.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Toužíte po něčem novém, důvěrně známé vás už nudí. To můžete změnit právě tento víkend, který přeje novým touhám i žhavým nápadům. Ukažte, co se ve vás skrývá, dejte šanci sami sobě být chvilku neslušní, vyzývaví a odvážní. Budete překvapení, co dobrého z toho vzejde!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nenechte se zastavit pochybnostmi, zda jste dostatečně připravení na nejžhavější zážitek tohoto týdne! Poběží vám hlavou, jestli je vaše tělo dost dokonalé, vůně tak akorát intenzivní. Uvolněte se. Jedině tak můžete zažít něco, o čem sníte celý týden a co už potřebujete jako sůl...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vezete se na vlně nové energie, která se projeví i tento víkend. Vesmír je připraven poslat vám do cesty takového partnera, který vám splní každé přání a zároveň vám dá pocit, že jste jedineční. A to je něco, po čem toužíte. Obdiv, lichotky. Proč si to neužít, když se to nabízí?

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články