9 zajímavostí o lidech ve znamení Ryby: Nenávidí autority, u televize vydrží hodiny

Horoskop: 9 zajímavostí o lidech ve znamení Ryby. Nenávidí autority, u televize vydrží hodiny
Zdroj: Freepik

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. 2. – 20. 3.) právě převzalo nebeskou nadvládu. Lidé, narození v tomto vodním znamení, patří mezi pohodáře, se kterými je radost se znát. Vybrali jsme devět zábavných zajímavostí z "rybích" horoskopů.

Jana Jánská
Jana Jánská 22. 02. 2023 06:14

Ryby a seznamování

Znamení Ryb zbožňuje podle seznamovacího horoskopu dovolenou u moře, kde prožije chvíle plné fantazie. Ryba se pohybuje na koupalištích, kde může v klidu relaxovat. Ráda si zajde do stylové restaurace a za skutečnou romantikou. Právě tam se s ní můžete nejlépe seznámit.

Ryby a milostný život

Připadají vám Ryby spíše odměřené? Zdání klame! S Rybou pocítíte podle milostného horoskopu něhu, vášeň a blaho v dlouhém temperamentním milování. Dopřejte Rybám pestrou předehru a klidně se ujměte iniciativy. "Rozmilují" vás za to na kusy.

Ryby a líčení

Dámy ve znamení Ryb patří k nejsvůdnějším ženám, protože z nich vyzařuje přirozená krása. Mají většinou dlouhé udržované vlasy, což jim přidává na šarmu. Rozhodně jim podle horoskopu líčení nesluší tuny make-upu, nýbrž jemnější líčení. Žádné tmavé odstíny, jen modrá, zelená a růžová, to je to pravé.

Ryby a strach

Milé a citlivé Ryby se podle horoskopu strachu nedokážou vyrovnat s osamocením a zlomeným srdcem. Rovněž se špatně potýkají s tím, když má někdo poslední slovo místo nich.

Ryby a závislosti

Citlivé Ryby jsou často ze své přílišné empatie vyčerpané. Velmi u nich záleží na tom, jakými lidmi se obklopují. Proto je potřeba pečlivě vybírat! Pokud, to nebudou ti správní, mohou se podle horoskopu závislostí držet alkoholu.

Ryby a zaměstnání

Ryby jsou symbolizovány svobodou a bezpečím. To ke správné práci potřebují. Prosazují reformy a nenávidí autority. Ryby ve vedoucích pozicích podle kariérního horoskopu soucítí se svými podřízenými. Jsou výbornými fotografy, psychiatry a umělci.

Ryby a hubnutí

Problémovou partií jsou u Ryb nárty a lýtka, která u tohoto znamení snadno otékají a tito lidé pak mají problém vejít se do vyšších bot. Adrenalinové a divoké sportování podle hubnoucího horoskopu Ryby nenadchne, měly by se zaměřit spíše na pomalejší a protahovací styl cvičení a posílení svalové hmoty v daných partiích. Vhodná je třeba i taková jóga.

Ryby a parfémy

Ryby jsou duchovně a citově založené bytosti, které se řídí intuicí. Takže intuicí se budou podle horoskopů vůní řídit i při výběru parfému. Ryby se jen výjimečně nechají zahnat do kouta. Svět je pro ně nekonečný oceán. Žena ve znamení Ryb se zamiluje do snů a ideálů svého partnera, aby je s ním mohla sdílet. Bude s ním sdílet i novou vůni?

Ryby a televize

Ryby rády sledují zamilované příběhy, ale i psychologické filmy, u kterých se mohou vžít do hlavních postav a použít tak svou intuici. Chtějí se do svých postav vcítit a poznat je. Když je podle televizního horoskopu něco opravdu zaujme, vydrží u televize hodiny.

Další horoskopy ➔

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články