Voňavý horoskop: Jaká vůně je pro vás ta osudová?

Voňavý horoskop: Jaká vůně je pro vás ta osudová?
Zdroj: Pixabay

Najít oblíbený parfém trvá někdy i celý život. Parfém je součástí prvního dojmu stejně jako třeba oděv a vypovídá ledasco o osobnosti člověka. Podívejte se, jaká vůně se hodí k vašemu znamení a zkuste změnu.

Jana Jánská
Jana Jánská 08. 08. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Akční a stále plní energie, takoví jsou Berani. Hned tak něco je nenadchne a zůstávají věrni své značce. Představují volbu žít svůj život podle sebe, svobodu vybrat si vlastní cestu ke štěstí a nenechat se svázat očekáváním společnosti. Ideální jsou proto sladké, ovocno-květinové vůně.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk má rád dodržování pravidel. Nemá rád velké změny. Buduje své království pomalu, ale jistě. I přesto, že je to rozvážný a opatrný člověk, rozhodně je to romantik! Planetou Býků je totiž Venuše. Sytá vůně nabitá energií je pro Býka přesně to pravé.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Z Blížence můžete vnímat určitou nervózní energii, která tyto lidi obklopuje. Čím hůře snášejí stereotyp, o to jsou přátelštější, zábavnější a dychtiví po novinkách. Blíženci dokáží bez problémů měnit vše, od účesu, šatů a názorů až po zaměstnání nebo partnera. Takže změna parfému nebude problém.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci podléhají často proměnám svých pocitů, které se mění jako měsíční fáze. Raci nejsou příliš nakloněni změnám a dobrodružství, takže s výběrem nového parfému mohou mít problém. Pokud však chytí něco do svých klepet, jen tak to z nich nepustí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi mají rádi kvalitní věci a nejen to, jsou ochotni utrácet za skutečný luxus. Muž Lev zpravidla nebude žádný skrblík. Vezme vás do lepší restaurace a květin přinese celou kytici spíš než jednu osamocenou růžičku. Nechte se obdarovat novým parfémem luxusní značky.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou spolehlivé a přesné. Na první pohled to jsou puntičkářky s klidným a vyrovnaným pohledem na svět. Panny nakládají uváženě s penězi a dávají si dlouho na čas, než se rozhodnou. Ale potom to rozhodnutí stojí za to. Zajděte si očichat nové vůně a proveďte změnu. Nebudete litovat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou často nespokojené z důvodu vlastní nejistoty a nerozhodnosti. Váhy potřebují dostatečný čas pro svá rozhodnutí. A jinak tomu nebude ani s výběrem nového parfému. Nechejte je v klidu vybírat. Jakmile na Váhy někdo začne tlačit, aby se svým rozhodováním spěchaly, znervózní.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jdou neradi s proudem. Proto by parfém pro toto znamení měl být jedinečný. Ženy narozené ve znamení Štíra jsou hrdé a tajemné. Při výběru jistě dojde k dlouhému rozhodování. Ale ani se svým výběrem nebývají pokaždé spokojeny.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ženy ve znamení Střelce jsou prostořeké dračice. Do milostných románků se vrhají bez rozmyšlení. Jsou ochotny spíše riskovat než vyčkávat. Risk je zisk. A proto i při koupi nové vůně jistě zariskují.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou nezávislí a umějí si poradit i v náročných podmínkách. Budou dávat velký pozor, kam šlápnou. I při přičichnutí k nové vůni budou obezřetní. Ženy ve znamení Kozoroha mají společenský šarm a přirozený inteligentní vzhled.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář nebude hodnotit podle prvního dojmu. Má své ideály a pohybuje se v oblacích. Vodnáře lákají tajemství a má rád výzvy. Hledání nového parfému bude tak trochu výzva, protože bude chtít být originální za každou cenu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou duchovně a citově založené bytosti, které se řídí intuicí. Takže intuicí se budou řídit i při výběru parfému. Ryby se jen výjimečně nechají zahnat do kouta. Svět je pro ně nekonečný oceán. Žena ve znamení Ryb se zamiluje do snů a ideálů svého partnera, aby je s ním mohla sdílet. Bude s ním sdílet i svou novou vůni?

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články