Vůně podle horoskopu: Žár Beranek uklidní levandule, Ryby černý pepř

Vůně podle horoskopu: Žár Beranek uklidní levandule, Ryby černý pepř
Zdroj: Pixabay

Existují vůně, které dokáží člověka uklidnit nebo nastartovat. Každé znamení zvěrokruhu má v tomto ohledu jiné preference, podívejte se, které vůně budou sedět vám.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 16. 04. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beranky nechtějí být ničím svazovány, proto se pro ně hodí vůně, které jsou lehké a svěží. Jejich žár uklidní levandule, která dokáže přinést nové nápady a vize. Představivost pro změnu rozvíjí růže, která se hodí pro romantické chvilky. Rozhněvanou Beranku zchladí směs citrusů a cypřišku.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býčice se hodí zemité vůně, které nesmí být příliš okázalé ani těžké. Optimismus podpoří pelargonie a nejrůznější vonné pryskyřice. Grapefruit se hodí v případě, že je Býčice unavená a potřebuje ještě několik hodin vydržet. Na romantické rande doporučujeme růži nebo sladkou vanilku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně vůně rády střídají a často zkoušejí nové. Láká je mít voňavku, kterou v jejich okolí nikdo nemá. Fialka a andělika podtrhne kouzlo osobnosti, kterým Blíženkyně oplývají. Pomerančové květy s kořením vytvářejí příjemnou a lehce orientální směs, díky které udělají zrozenkyně tohoto znamení dojem na opačné pohlaví.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Díky svěží konvalince budou Račice optimističtější a nebudou se bát změn. Pocit bezpečí a domova jim dodá vůně vanilky a mandarinkových květů. Pro unavené tělo i mysl se hodí máta, která má povzbuzující účinky. Račice by se měly vyhnout vůním, které jsou příliš intenzivní, protože je z nich může rozbolet hlava.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice se nebojí odvážných a výrazných vůní, které jsou však vkusné a podtrhnou jejich osobnost. Do podvědomí svého okolí se nesmazatelně zapíší, když použijí vůni, která je směsí pižma a koření. Jasmín pomůže dosáhnout pocitu štěstí a duševní harmonie. Citron Lvici ochladí v případě, že se cítí rozčílená.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Oddanost Panny symbolizují zemité tóny spojené s vůní santalového dřeva. Panny mají jistý smysl pro krásu, který nejlépe vystihuje květ růže a plod mandarinky. Ostýchavou Pannu dokáže rozehřát vůně karamelu ve spojení s tóny vzácných dřev. Její kritičnost zmírní jemná fialka.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy hledají harmonii a vnitřní klid, ke kterému si rády dopomáhají vůněmi. Do pohody Váhu přivede magnolie a bazalka, zatímco myrta podpoří myšlení a pozitivní vlastnosti. Krásu Váhy podtrhne vůně kosatce a citrusů. Pro svádění se hodí všechny parfémy obsahující pižmo.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky patří mezi uzavřenější ženy, které dokáže rozproudit vůně skořice, jelikož z ní vyzařuje teplo a vřelost. Jistou tvrdost a neoblomnost Štírek umí obměkčit santalové dřevo, které je velice hřejivé. Pryskyřice zas odráží moudrost a duchovní vyspělost zrozenkyň tohoto tajemného znamení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou optimistické a plné života, což dokáže skvěle podpořit vůně limetky. Bobkový list přináší harmonii a originální myšlenky, kterými se Střelkyně vyznačují. Klid a uvolnění Střelkyně naleznou ve vůni medu, který umožní vidět svět z té lepší stránky.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky jsou příslušnice elementu země, proto jim sedí zemité a přírodní vůně. Dobrou volbou je skořice, která je dokáže krásně prohřát a uvolnit po náročném dni. Cypřiš přináší pocit stability, který je pro Kozorožky nesmírně důležitý. Jasmín Kozorožce dodá spontánnost a přivede ji na veselejší myšlenky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky rády sahají po vůních, které nejsou masově oblíbené, přesto mají něco do sebe. Vodnářky záměrně volí jiný parfém, než jaký používají její kamarádky nebo kolegyně. Parfém Vodnářku nesmí svazovat ale přitahovat. Vhodná je směs jasmínu a pižma. Kombinace levandule a pryskyřice zas dokáže Vodnářku zbavit úzkostí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou emotivní, proto je uklidní směs cedrového dřeva a černého pepře. Kreativitu Ryb podpoří lipový květ a rozkvetlý jasmín. Dobrou volbou jsou také voňavky, které slibují vůni mořské vody. Ta totiž dokáže Ryby přivést na lepší myšlenky.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články