Zuzana (25): Z milence se vyklubal gambler. Svých 20 tisíc jsem už nikdy neviděla

žena
Zdroj: Freepik

Když Zuzana začala randit s Mirkem, byla přesvědčená, že našla chlapa, s nímž stráví zbytek života. Jenže její počáteční nadšení se brzy proměnilo v hluboké rozčarování. Z jejího miláčka se vyklubal závislák na hazardních hrách...

Jan Švanda
Jan Švanda 17. 11. 2022 17:00

S Mirkem (26) jsem se znala čtyři měsíce a věřila, že jsem našla životního partnera. Byl to vysoký blonďák se smyslem pro humor. Milý, něžný, s pěknou vysportovanou postavou. V posteli byl úžasný a v jeho přítomnosti jsem se cítila fajn. Často sledoval sportovní zápasy, rád si vsadil, ale v té době mi to nevadilo. Byla jsem bláznivě zamilovaná a Míra mi navíc věnoval spoustu času.

Řekl mi, že přišel o dvacet tisíc

V harmonickém vztahu se ale začaly postupem času objevovat první trhlinky. Často na poslední chvíli rušil schůzky nebo na ně přijížděl se zpožděním. Měnilo se i jeho chování vůči mně. Jednou dorazil ve skvělé náladě, jindy podrážděný a myšlenkami úplně jinde. Podezírala jsem ho, že je v tom jiná žena, a tlačila na něj, aby se přiznal. „Žádnou babu nemám,“ odsekl mi však pokaždé s nabubřelým výrazem v obličeji.

Jenže moje trápení nekončilo a situace se zhoršovala. Jednoho dne za mnou přišel domů celý bledý a mlčel. „Co se stalo?“ zavolala jsem na něj. „Přišel jsem o dvacet litrů...,“ soukal ze sebe tichým hlasem, a přitom na mě rozrušeně koukal. „Někdo tě okradl?“ vyděsila jsem se. „Ne, víš, hrál jsem ruletu…,“ přiznal. Pak si lehl do postele a strčil hlavu do polštáře.

Půjčila jsem mi peníze, které už jsem neviděla

Já odešla rozčarovaná do kuchyně a nemohla tomu uvěřit. „No super, tak můj miláček je gambler,“ říkala jsem si pro sebe a nevěřícně koukala do stropu. Pak se najednou rozrazily dveře a v nich Míra.

„Hele, Zuzi, nepůjčila bys mi prosím dvacet tisíc? Do týdne ti je vrátím, slibuju,“ žadonil. Omlouval se mi, že to byl úlet, že si sice občas zahraje, ale protočí jenom malé částky a má to jako koníčka. Dvě hodiny mě přesvědčoval, že se všechno zase vrátí do normálu. Já husa mu na to skočila a peníze mu půjčila.

Kolosální chyba! Pochopitelně jsem je už nikdy neviděla. Po týdnu přišel Mirek s tím, že mi částku brzy vrátí a koupí mi něco pěkného na sebe. Za dva dny z něj vylezlo, že něco z dlužné sumy nechal v kasinu a zbytek prosázel v sázkové kanceláři. Hodil to na nějaký zápas francouzské fotbalové ligy. Prý to byla tutovka jak víno… Mýlil se, stejně jako já v něm. Rozparádila jsem se doběla, dala mu okamžitě kopačky a požadovala po něm, aby mi peníze hned vrátil. Tvrdil, že si vypůjčí od rodiny a přinese mi je, jenže Míru jsem už nikdy neviděla.

Ztráta dvaceti tisíc mě samozřejmě bolí, ještě daleko víc ale fakt, jak moc jsem se spletla ve svém partnerovi.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články