Rey Koranteng o svém nepříliš známém hobby: Díky pandemii covidu si to konečně užívám!

Rey Koranteng o svém nepříliš známém hobby: Díky pandemii covidu si to konečně užívám!
Zdroj: Showpix
Dcera Reye Korantenga Vanessa (26) studuje v zahraničí mezinárodní obchod a má finského přítele.Rey Koranteng se s dcerou Vanessou objevoval ve společnosti pravidelně. Vyrostla z ní pohledná slečna.Rey Koranteng s nejstarší dcerou Vanessou.Mladší dcera Sofie (15) na archivním snímku. Její sestra Leontýnka se narodila v roce 2015.+ 5 fotek+ 6 fotek

Reye Korantenga (47) známe jako uhlazeného moderátora Televizních novin, který se nebojí jít do konfrontace s předními českými politiky. Ve volném čase se ale sympatický Rey věnuje úplně jiným činnostem. Jedna z nich, jak se svěřil webu Lifee.cz, ho v poslední době naplňuje víc než kdy dřív.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 05. 2022 12:00

„Žebříčku mých zájmů dominují létání, historie a sport, přesně v tomto pořadí," vyjmenovává Rey. „Můj zájem o historii začíná v období starověkého Egypta. Tedy vlastně ve chvíli, kdy startují psané dějiny lidstva," vysvětluje moderátor, který společně s kolegyní Lucií Borhyovou provázel hosty slavnostním zahájením výstavy Tutanchamon, jeho hrobka a poklady.

Reyi Korantengovi se zajídá chování většiny turistů

Rey je natolik vášnivým fanouškem historie, že za památkami neváhá cestovat po celém světě. „Ale musím se přiznat, že jsem zaregistroval davy lidí, kteří si u památek rádi udělají fotku a zase odejdou. To je z mého pohledu nepříjemná věc. Nejsou to lidé, kteří by historií žili a zajímala by je," míní Koranteng, „dost možná je to ani nezajímá, jen chtějí ukázat na Instagramu, že tam byli. Tohle chování se mi hodně zajídá," kritizuje.

Dlouholetý moderátor Televizních novin během svých výletů nejraději zažívá ničím nerušenou pohodu. „Ve chvíli, kdy polevila tahle turistická mánie a začala pandemie covidu, vyhovovalo mi, že jsou památky najednou dostupné za přijatelných podmínek," dodává Rey.

S Lucií jsme téměř jako rodina, pochvaluje si kolegyni

Slavnostní zahájení výstavy moderoval Rey se svou dlouholetou parťačkou z Televizních novin Lucií Borhyovou. „Jsme téměř jako rodina. To už není ani moderování, spíš takové povídání s diváky. Ponorka nehrozí. Vidíme se v práci, občas mimo ni, ale život máme každý svůj. To už bychom spolu opravdu mohli bydlet," krčí rameny populární moderátor.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články