Klára Issová o sociálních sítích: Zneklidňují mě, na druhé straně mě naučily i jednu dobrou věc

Klára Issová o sociálních sítích: Zneklidňují mě, na druhé straně mě naučily i jednu dobrou věc
Zdroj: Se souhlasem Wandal Production Známí neznámí
Herečka Klára Issová je hvězdou nového filmu Známí neznámí, který měl minulý týden slavnostní premiéru.Outfit Kláře Issové navrhl stylista Jiří Hofbauer. Blýskavý komplet ušil brněnský krejčovský Salon číslo 4. O vlasy a líčení se postaralo kadeřnictví Franck Provost.K dokonalosti celý outfit dovedlo známé šperkařství, které Kláře Issové propůjčilo šperky z nové kolekce. Ta bude v obchodech k dostání až v květnu.Klára Issová tvrdí, že ji sice netěší být středem pozornosti, ale ráda se při slavnostních příležitostech hezky oblékne.+ 2 fotky+ 3 fotky

Herečku Kláru Issovou (42) můžeme aktuálně vidět v novém filmu Známí neznámí, který je zamyšlením nad sociálními sítěmi. Jak herečka sdělila webu Lifee.cz, sama k nim má velmi vlažný vztah. Přiznává nicméně, že ji i něco dobrého naučily.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 29. 03. 2022 12:00

Příběh filmu Známí neznámí, který aktuálně vstupuje do kin, vychází z italského snímku Naprostí cizinci režiséra a scenáristy Paola Genovese. Scenárista Petr Jarchovský téma vztahu lidí k sociálním sítím a mobilním telefonům jen přenesl do českého prostředí.

Klára Issová nerada sdílí soukromí

Herečku Kláru Issovou sleduje na Instagramu téměř 30 tisíc lidí, přesto její vztah k sociálním sítím není nikterak vřelý. Hodně jsem zvažovala, zda Instagram mít, či nikoli. Častokrát jsem dokonce uvažovala, že ho zruším. Nevyhovuje mi prozrazovat své soukromí," vypráví herečka, která ani příliš často neposkytuje rozhovory na téma svého osobního života.

„Je na každém, aby si našel míru, která mu bude příjemná. Jsem ráda, když mohu lidi informovat o svých pracovních aktivitách nebo o něčem, co mě zaujalo. Ať už je to knížka, nebo jiná obyčejná malá radost. Třeba když jsem někde na výletě nebo když vidím nějakou kytku," popisuje Klára Issová běžný obsah svých příspěvků. Soukromí si bedlivě střeží - na rozdíl od své filmové dcery, herečky Anny Kadeřávkové, která sociálními sítěmi prakticky žije.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Klára Issová (@klaraissova)

Sociální sítě naučily Kláru Issovou i něco dobrého

„Snažím se držet si Instagram trochu od těla. Nedělá mi to moc dobře, nejsem ten typ. Pořád mám ráda kontakt s lidmi a svůj vnitřní klid," svěřuje se Issová, „mám pocit, že sociální sítě a mobilní telefony dobu zrychlily a naučily nás řešit věci za běhu. To mě zneklidňuje. A já už se nechci nechat zneklidňovat."

Herečka nicméně přiznává, že ji virtuální svět také něco pozitivního naučil - sebekázeňMusíte si nastavit hranice, což je docela těžké. Je to o cviku. Proto jsem také řešila, jestli Instagram nemám úplně zrušit. Potom jsem si ale řekla, že to pro mě bude dobrý učitel v hledání zdravé míry. Uvidíme, jestli se mi to podaří. Myslím, že v poslední době se mi to docela vede," uzavírá herečka.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články