Lucie Borhyová oslavila 44. narozeniny: Děti jí udělaly radost originálními dárky a čekalo ji ještě jedno překvapení

Lucie Borhyová oslavila 44. narozeniny: Děti jí udělaly radost originálními dárky a čekalo ji ještě jedno překvapení
Zdroj: Se souhlasem JVSGroup
Oblíbená moderátorská dvojice z Televizních novin Rey Koranteng a Lucie Borhyová.Lucie Borhyová se na výstavu těšila. Jak prozradila Lifee.cz, ráda se díky své práci dozvídá něco nového.Akce na brněnském Výstavišti se koná rovných 100 let poté, co britský archeolog Howard Carter objevil Tutanchamonovu hrobku.Brněnská výstava je jedinečná, protože žádné muzeum světa nevlastní celou kolekci faraonova pokladu.+ 6 fotek+ 7 fotek

Moderátorka Lucie Borhyová oslavila 16. dubna 44. narozeniny. Velkou radost jí u této příležitosti udělaly její dvě děti Lucas (13) a Linda (7), které ji překvapily originálním dárkem. Pohledná moderátorka Televizních novin webu Lifee.cz dále prozradila, jaký má po dlouhých letech spolupráce vztah s kolegou Reyem Korantengem (47) a zda si občas už nelezou na nervy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 28. 04. 2022 12:00

Lucie Borhyová patří mezi známé osobnosti, které nedávno oslavily narozeniny. Sympatická blondýnka se narodila v ohnivém znamení Berana a webu Lifee.cz prozradila nejen to, jakými dárky jí udělaly radost děti, ale také to, do které evropské metropole se narozeniny vypravila zapít.

Lucie Borhyová a její výlet do Maďarska

„Oslavu jsem měla o víkendu a bylo to v milém rodinném kruhu. Dostala jsem spoustu úžasných dárků. K tomu se objevil jeden speciální dáreček, a to výlet do Budapešti, kde jsme strávili víkend. Vlastně jsem teď dva víkendy po sobě slavila," prozrazuje Lucie, která si výlet do hlavního města Maďarska zřejmě užila se svým přítelem. Stihla zde zvládnout večeři v dobré restauraci i procházku po ocelovém Mostu svobody. Společnost jí dělala také psí kamarádka Lolinka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Borhyová (@lucie_borhyova)

Syn Lucie Borhyové se v ženských tužbách vyzná

Velkou radost udělaly Lucii u příležitosti narozenin také její děti. Lucas moc dobře ví, že mám ráda kabelky. Proto jsem jednu krásnou od něj dostala," pochlubila se moderátorka šikovným synem, který se podle všeho v dámském světě bravurně vyzná. Dcera Linduška mi zase věnovala čelenku do vlasů s kytičkami. K tomu ještě motýlka se svíčkou. Když se svíčka zapálí, motýlek svítí. Nechybělo přáníčko a knížka," chválí Lucie své děti. „Oba úplně přesně odhadli věci, které mám ráda, a udělali mi velkou radost," libuje si.

Lucie Borhyová o přátelství s Reyem Korantengem

Lucie Borhyová je stále v jednom kole. V pondělí například moderovala na Výstavišti v Brně slavnostní zahájení výstavy Tutanchamon - Jeho hrobka a poklady. Nebyla na to sama, stejně jako v televizi jí sekundoval dlouholetý kolega Rey Koranteng„Ponorková nemoc nám opravdu nehrozí," směje se Lucie. „Známe se šestadvacet let a už jsme spíše taková rodina. Jsme opravdu hodně propojení," vysvětluje moderátorka, která svého parťáka nepotkává jen v práci.

Bydlíme kousek od sebe, jsme skoro sousedi. Narážíme na sebe v obchodě při nákupu, na procházkách nebo na obecních akcích, třeba na rozsvěcení vánočního stromečku nebo pálení čarodějnic," osvětluje vzájemné vztahy a dodává, že prostor chodit s Reyem na kávu už tím pádem padá. To už bychom spolu snad museli i bydlet!" směje se.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články