Prázdniny podle Lucie Borhyové: Moře, dokonalé tělo a k tomu pořádný řízek a korbel piva

Prázdniny podle Lucie Borhyové: Moře, dokonalé tělo a k tomu pořádný řízek a korbel piva
Zdroj: archiv Lucie Borhyové
"Srdce člověka je velmi podobné moři, má své bouře, má své přílivy a ve svých hloubkách má i perly," napsala Lucka na svém profilu pod touto fotkou.
Miluje moře. Cítí se s ním být spřízněná.Pro teplý večer v ráji zvolila šaty se zajímavým vzorem.
Není to žádná fiflena. Nemá problém dát si pořádný řízek a pivo.
+ 6 fotek+ 7 fotek

Moderátorka televizních zpráv, Lucie Borhyová klame tělem. Málokdo by jí totiž hádal její skutečný věk. Ne nadarmo dostala od svých fanoušků přezdívku Borhyně. Ostatně postavu dvacítky rozhodně nemá zadarmo. Hodně sportuje, snaží se žít zdravě a snad nikdy neodkládá krásný úsměv.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 25. 08. 2020 08:30

Moderátorka Lucie Borhyová  patří k nejznámějším tvářím TV Nova. Stejně jako spousta dalších celebrit, i ona ráda tráví se svými dětmi, Lucasem a Lindou, zaslouženou dovolenou u moře. K němu má však zvláštní vztah, říká, že musela být v minulém životě s mořem nějak spojená.

Do Řecka v autě po vlastní ose

Lucka dozajista patří mezi neohrožené ženy, neboť se aktuální covidové krize nezalekla a vyrazila na vlastní pěst k moři. A zvolila si opravdu krásnou destinaci: Řecko. Samozřejmě se nezapomněla o krásné momentky podělit se svými fanoušky na Instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Když utíkáte před vlnou, ale je rychlejší...🌊🤪 #waves #run #fun #🐚

Příspěvek sdílený Lucie Borhyová (@lucie_borhyova),

K moři má ona sama vřelý vztah. “V minulém životě jsem se musela narodit u moře. Když jsem u něj, mám strašně hezké pocity,” uvedla na svém profilu. Léto přivítala s dokonalou postavou, která sváděla k pochybnostem, zda nám trošku nelže o svém věku a je ve skutečnosti mnohem mladší. U plavek převládaly spíše tmavší barvy, ale našel se i výrazný žlutý odstín. Na teplé večery zvolila krásné, delší šaty se zajímavým vzorem.

Umí si dát pěkně do nosu

Při zpáteční cestě z Řecka se ještě zastavila ve Vídni, kde všem ukázala, že je holka od rány a na posezení dokáže sníst obrovský řízek a vypít pořádný korbel piva, za který by se nestyděli ani ti nejlepší pivaři na Oktoberfestu.

Je obětavá

Lucka je milující matkou a také obětavou ženou. Nadační fond LuckyBe je pro ni splněným snem. Jakožto patronka Neonatologického oddělení nemocnice Na Bulovce, dodala během karantény nanotechnologické filtry do roušek, a to rovnou pro všechny zaměstnance oddělení. Ráda ale pomůže i komukoli jinému. Tak na to pomyslete, až ji příště uvidíte ve zprávách.

Zdroj fotek: Instagram Lucie Borhyové

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články