Mirka (33): Psy miluju, ale do postele prostě nepatří. Můj přítel je jiného názoru a dal mi kopačky

Mirka (33): Psy miluju, ale do postele prostě nepatří. Můj přítel je jiného názoru a dal mi kopačky
Zdroj: Freepik

Mirka začala chodit s milovníkem psů Filipem a jeho vztah ke zvířatům vnímala jako bonus. Paradoxně právě na tom jejich vztah nakonec ztroskotal. Filip totiž nechal svou fenku Leslie spát s nimi v posteli. A nechtěl ji poslat pryč ani v intimní chvíli...

Natálie Volfová
Natálie Volfová 06. 11. 2022 07:00

Mám ráda všechna zvířata. Sice jsem nikdy žádné neměla, ale psy mám velmi v oblibě. Když jsem začala chodit s Filipem (32), který má pejska, byl to pro něj bod k dobru. Myslela jsem, že si budeme skvěle rozumět.

Jeho psa jsem si zamilovala

Filip žije v malém bytě, ale ani to mu nebrání v tom, aby měl psa. Jeho fenka zlatého retrívra se jmenuje Leslie. Je jí pět let a mé srdce si získala už od úplného začátku. Vlastně jsme se seznámili hned na prvním rande. Filip mě vzal do parku a přišel i s Leslie.

Byla neskutečně mazlivá a Filipa poslouchala na slovo. Byla jsem ráda, že můj přítel má psa. Aspoň budou naše výlety něčím ozvláštněné. A tak to i bylo. Během léta jsme jezdili po různých místech Česka a Filip vždy vzal Leslie s námi.

Pes u něj mohl dělat cokoliv

Proti venkovním aktivitám se psy jsem nikdy nic nenamítala, ale když jsem poprvé přišla k Filipovi domů, bylo to něco jiného. Filip nechal Leslie dělat naprosto cokoliv. Mohla na sedačku, do postele... Neměla žádné hranice, což mi dost vadilo. Když jsme například přišli z výletu, a nedej bože pršelo, tak to tam Leslie celé zaneřádila. Filip proti tomu nic nenamítal.

Opravdu jsem z toho byla nešťastná. Ale věděla jsem, že pokud řeknu sebemenší věc proti Leslie, bude si to Filip brát hodně osobně. A tak jsem mlčela. Vydržela jsem to celé léto, nakonec mi ale došla trpělivost.

Vztah nakonec ukončil

„Já vím, že máš Leslie rád, ale myslíš, že bys jí mohl aspoň něco zakazovat? Myslím, že ji rozmazluješ,” řekla jsem mu. Odpověděl, že si to rozmyslí. A dál jsme se na toto téma nebavili. Až minul pátek mi oznámil, že se se mnou rozchází. „Nevím, jestli dokážu být s někým, kdo mého psa nemá rád jako já,” dodal na vysvětlenou.

Tak špatně jsem dopadla. A to jenom proto, že jsem mu řekla pravdu. Nechápu, proč si myslí, že je normální, aby pes spal s námi v posteli. A nevyhodil ho ani na v té chvíli, kdy se chceme milovat. Možná je nakonec lepší, že už spolu nechodíme.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články