Horoskop závislostí: Raci se uchylují k drogám, Štíři propadají sexu

Horoskop závislostí: Raci se uchylují k drogám, Štíři propadají sexu
Zdroj: Freepik

Závislost je v podstatě touha po tom uspokojit nějakou potřebu. Někdo je závislý na alkoholu, někdo na jídle. S jakou závislostí se podle astroložek potýká právě vaše znamení?

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 08. 2020 07:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Ve vašem případě hvězdy varují před tvrdými drogami. Jste netrpěliví, a pokud něco nejde hned nebo podle vašich představ, často se uchylujete k této závislosti. Žijete přítomným okamžikem, a tak by to mělo zůstat.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Jelikož patříte k jednomu z nejsmyslnějších znamení, tak uznáváte smysly – chuť, čich, dotek. S tím souvisí i vaše závislost, a tou je samozřejmě jídlo. Jste praví gurmáni.  Býk je konzervativní člověk, ale pokud jde o jídlo, nebrání se ani něčemu exotičtějšímu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ach, ti dychtiví Blíženci! Jejich komunikační talent, iluze a proměnlivost je často dostávají do závislostí na sociálních sítích. Blíženci často dělají mnoho věcí, ale u ničeho nevydrží. Právě virtuální svět jim dopřává jakousi duševní stimulaci.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, často býváte silně spjati s rodinou a domovem. Často máte problém svůj domov opustit. Pokud něco v rodinném kruhu nefunguje, tak jak má, existuje možnost, že byste se mohli uchýlit k drogám.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi jsou egoisti a materialisti. Pokud chtějí ohromit tu největší kočku v okolí, pravděpodobně jí koupí drahý šperk nebo ji vezmou na luxusní dovolenou. Právě proto se z nich často stávají shopaholici. Nechcete příliš plýtvat energií, a tohle je pro vás nejjednodušší způsob, jak někoho okouzlit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, jste spolehlivé a starostlivé. Umíte se o sebe a svůj blahobyt postarat. A zrovna tak i o ostatní. Právě proto přitahujete partnery s duševní poruchou či závislostí. Máte potřebu neustále zachraňovat druhé. Nic se ale nemá přehánět.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jste sice nerozhodné, ale také spravedlivé. Ke svému životu potřebujete harmonii. Často se na svět díváte růžovými brýlemi. O to horší je pak pro vás zklamání. Máte snahu všechno řešit, a to až do samého konce. Proto se z vás často stávají workoholici.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, vaše znamení představuje skutečnou intimitu a vášeň, proto není těžké uhodnout, o jaké závislosti bude řeč. Váš sexuální apetit je bezkonkurenční, a proto je vaší závislostí sex. Je vám jedno kde a s kým.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, jelikož jste výbornými společníky a nikdy s vámi není nuda, často obrážíte různé večírky a bary. A to může být problém! Problém v podobě závislosti na hazardu a alkoholu. Vaše společenská povaha vás může dostat až na samé dno.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jste zvyklí pracovat tvrdě a hlavně úspěšně! Proto na sobě často pociťujete velký tlak a nestíháte jíst. Proto se mohou objevit problémy s příjmem potravy. Zmírněte nároky, které na sebe kladete.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Svobodomyslný Vodnář často v životě naráží na závislosti. Své emoce a fantazie často směřuje ke zlozvykům. Bohužel nelze určit o jakou konkrétní závislost půjde, protože se se svými nepříjemnými pocity vyrovnává po svém.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Citlivé Ryby jsou často ze své přílišné empatie vyčerpané. Velmi u nich záleží na tom, jakými lidmi se obklopují. Proto je potřeba pečlivě vybírat! Pokud, to nebudou ti správní, mohou se držet drog a alkoholu.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články