Kolik váží kabelky redaktorek Lifee? Byly jsme v šoku, s kolika kily se do kanceláře vláčíme

Kabelky Lifee.cz
Zdroj: Lifee.cz/Kristina Vodičková
Nejmenší kabelku a tím pádem nejlehčí obsah měla naše redaktorka Dana. Její kabelka vážila jen 1,05 kg. A moc si toho s sebou na poradu do redakce nepřinesla. Čokoláda a vůně je i v tak malé kabelce naprostou nezbytností. Naše šéfredaktorka Markéta to rozhodně lehké nemá, její kabelka totiž vážila 3,75 kg. Svůj podíl na tom má notebook, nabíječka a nezbytná zásoba kosmetiky. Nechybí ani autíčko, to kdyby se v redakci chvilku nudila. + 4 fotky+ 5 fotek

Jak často si stěžujete na váhu své kabelky? U nás v redakci Lifee.cz zazní povzdech některé z nás alespoň jednou týdně a po přečtení článku zjistíte, od koho nejčastěji. Proto jsme si řekly, že zkusíme naše kabelky zvážit, abychom věděly, kolik kilogramů s sebou nosíme. A samy jsme byly dost překvapené!

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 25. 07. 2022 12:30

Poznámky o tom, že ženy mají v kabelkách jen velký nepořádek, nejsou zase tak pravdivé. Alespoň ne u nás. Šéfredaktorka Markéta navíc jednoho dne donesla do redakce váhu, a tak jsme se rozhodly, že porovnáme hmotnosti našich kabelek. Podívejte se, jak to dopadlo.

Šéfredaktorka Markéta

Bez notebooku z domu v pracovní dny nevycházím, takže je pro mě důležitá kabelka, do které se mi pohodlně vejde i s objemnou nabíječkou. Na kosmetiku mám sice taštičky, ale beztak mi v kabelce běhá navolno pár rtěnek, voňavka, deodorant a kupodivu i lak na nehty.  Na fotce si můžete všimnout také autíčka, které mi do kabelky nenápadně vložil můj syn, asi abych se v práci nenudila. Váha poloplné kabelky ukázala 3,75 kg.

Módní redaktorka Dana

Kolegyně vytahují z kabelky notebook, ten já ale nosím ve vlastní tašce, takže jsem jej k vážení nepřidala a skončila s nejmenším číslem 1,05 kg. Ráda nosím menší kabelky a v nich mám opravdu jen to nejnutnější - peněženku, klíče, něco na rty, parfém, brýle, hřeben, mobil a sladkou tečku. V tropických vedrech samozřejmě volím něco, co se jen tak nerozteče.

A co nosíte v kabelce vy?

@lifee.cz Kabelky žen ukrývají spoustu nečekaných věcí. 👜🤩 #kolikvazimojekabelka #fyp #foryoupage #trend #lifeecz #handbag #work #girls ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Zástupce šéfredaktorky Kristina

Zrovna nedávno jsem si pořídila novou velkou kabelku, abych do ní zvládla nacpat notebook a případně i malý nákup. Možná i kvůli tomu prostoru se mi podařilo dosáhnout váhy 4,55 kg, protože do kabelky jen přidávám a moc neubírám. Ať už malá, nebo velká, vždy mám nejméně pět rtěnek, protože každý den nosím jinou a jen je dohazuju do kabelky. Při natáčení jsem byla sama zaskočená, že jich je tam přes deset! V kabelce mi také nikdy nechybí další taška na nákupy, voňavka, svačinka, sluneční brýle, náplasti, zubní nit a klasické nezbytnosti jako klíče, peněženka a diář.

Vedoucí týmu pro sociální sítě Aneta

Bez notebooku se při své práci neobejdu, takže ten je hlavní příčinou váhy 3,4 kg. V mé kabelce vždycky najdete láhev s vodou, protože pitný režim je důležitý, krém na ruce, pár produktů na rty, peněženku a diář.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články