Nahlédli jsme do kabelky cvičitelky Hanky Kynychové: Co nás v ní nejvíce překvapilo?

Nahlédli jsme do kabelky cvičitelky Hanky Kynychové: Co nás v ní nejvíce překvapilo?
Zdroj: Herminapress/Se souhlasem Hanky Kynychové
Kabelka Hanky Kynychové je kožená, prošívaná a díky řemínkům také variabilní v možnostech nošení.Ukrývá mobilní telefon, sluneční brýle, diář, propisku, magnezium, kabel k telefonu, lesk na rty, řasenku a jelení lůj.Hanka Kynychová je denně ve svém fitku na pražské Pankráci, mimo to se pravidelně objevuje na společenských akcích.Hanky Kynychová je mámou tří dětí. Holčiček Alexandry a Sofie a dospělého syna Filipa.+ 5 fotek+ 6 fotek

Cvičitelka Hanka Kynychová (53) žije v poklusu. Čas se snaží rozdělit mezi své tři děti, manžela a fitko na pražské Pankráci, kde pravidelně předcvičuje. Využili jsme chvíle, kdy se převlékala do sportovního, a s jejím svolením zdokumentovali obsah její kabelky. Bez čeho se Hanka neobejde?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 02. 2022 12:00

Mohlo by se zdát, že cvičitelku nezastihneme v ničem jiném, než ve sportovních legínách a barevném tričku, ale opak je pravdou. Hanka chodí často a ráda do společnosti hezky upravená a také v civilu je její oblečení spíše elegantní a povětšinou v odstínech černé.

Hanka Kynychová sází na prošívanou klasiku

Tomu pochopitelně odpovídá také výběr kabelek. Hanka preferuje kvalitní pravou kůži a taška také musí být prostornější, aby pojala všechny nezbytné věci. V případě té, již jsme propátrali, šlo o elegantní prošívanou klasiku s kovovými řemínkovými poutky, která se dá nosit přes rameno i jako crossbody.

Věrná zůstává papírovému diáři

Jak jsme se z jejího obsahu dozvěděli, Hanka ráno neopouští dům bez svého diáře, propisky, slunečních brýlí, peněženky, mobilního telefonu, žvýkaček, balzámu na rty, rtěnky a řasenky. Je evidentní, že v případě diáře zůstává cvičitelka věrná papírové klasice.

Drží červená barva v peněžence peníze?

Hančin mobilní telefon nepostrádá vtipný barevný obal z dílny Karla Lagerfelda. Peněženku má cvičitelka stejně jako obal telefonu v červené barvě. Zřejmě je přesvědčená, že červená barva drží v peněžence finance a nositelce přináší štěstí. Kabel s sebou nosím proto, že z telefonu pouštím až třikrát denně hudbu na svých lekcích," vysvětluje Hanka.

Magnezium pro pohodu a při námaze

Zajímá nás také, co jsou ty bílé tabletky, bez kterých nedá ani ránu„Jde o magnezium. Užívám ho pravidelně několikrát denně. Je dobré pro psychickou pohodu a pro uvolnění svalů při námaze a zátěži," dodává cvičitelka, která se ve svém fitku hýbe s klientkami každý den. Tělo potom přirozeně požaduje kompenzaci v podobě vhodného doplňku stravy.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články