Cvičitelka Hanka Kynychová otevřeně o domácím násilí. Rozhovor plný slz

Cvičitelka Hanka Kynychová byla hostem Milušky Bittnerové v talkshow Na kafeečko.Milušce se svěřila nejen s lapáliemi při výchově dětí......ale i se hroznými zkušenostmi s domácím násilím, které ji před lety - ještě v předchozím vztahu - potkalo. Neudržela přitom slzy...O útrapách života s tyranem nicméně hovoří s obdivuhodnou upřímností.+ 6 fotek+ 7 fotek

Hanka Kynychová (52) patří k našim nejznámějším cvičitelkám. Za její usměvavou tváří se však skrývá hluboký šrám z minulosti. Maminka tří krásných dětí, která dnes žije ve spokojeném manželství s Jindřichem Kynychem, zažívala v předchozím vztahu peklo.

Jana Jánská
Jana Jánská 04. 09. 2020 11:59

Hanka má s manželem Jindřichem harmonický vztah, který trvá už tři desítky let. Mají spolu tři krásné děti, nejstaršího Filipa a dvojčata Alexandru a Sofii. "Můj muž je strašně hodný a úžasný člověk. A je potvrzením toho, že když zažijete něco hodně zlého, přijde pak něco, co je naopak hodně dobré," říká Hanka, která byla hostem nového pořadu Na kafeečko magazínu Lifee.cz. Moderuje ho herečka Miluška Bittnerová.

O domácím násilí

Na vztah, který už naštěstí dávno odvál čas, vzpomíná Hanka statečně, byť se ani po letech neubrání slzám. Koneckonců, nebylo jí ani pětadvacet let a zažívala hrůzostrašné věci. Začalo to plíživě – zakazováním kamarádek a permanentní kontrolou. A skončilo to násilím – vláčení a tahání za vlasy začala brát jako běžnou věc. "Byla jsem v tom zacyklená, měla jsem v hlavě, že za to mlácení vlastně můžu já," říká Hanka, která na základě této zkušenosti začala pomáhat dalším týraným ženám.

Cesta z bludného kruhu násilí jí nějakou chvíli trvala. "Zvykneš si na to a říkáš si, že z toho nemůžeš vykročit, že to bude stres pro rodiče, nevíš, kde budeš bydlet. Řešení vypadá jednoduše: Odstěhuješ se, aby za tebou nemohl nikam chodit, změníš si telefonní číslo, tak kde je problém? Ale než k tomu dojdeš, je to dlouhá cesta," svěřila se Hanka moderátorce Milušce.

CELÁ DOJEMNÁ ZPOVĚĎ HANKY KYNYCHOVÉ ZDE:

Související články

Další články