Jak docílit pocitu svěžesti, čistoty a zdraví? Důležitá je i psychická pohoda

Nezapomeňte na peeling celého těla.
Zdroj: Pinterest

Už nějaký ten týden trávíme většinu času doma a na naší pleti, těle i duši je to znát. Občas ani nevíme, co je za den nebo kdy jsme si naposledy myli vlasy. Existují však produkty, které je nutné mít doma v každé situaci a na jejichž pravidelné používání bychom neměli zapomínat. Nejen, že je jejich používání prospěšné našemu tělu i zdraví, ale navíc se díky nim budete cítit vyrovnaně a spokojeně.

Speciální projekt
Speciální projekt 15. 04. 2020 10:00

Možná pozorujete zhoršující se stav pokožky v období domácí karantény, ale ne každý si hlídá i okolí svých očí. I s tím můžete něco dělat, aby vypadalo svěže, zdravě a hlavně bylo bez černých kruhů. Pak je tu také intimní hygiena, která by se neměla podceňovat a i když teď momentálně se svým gynekologem na kafíčko nepůjdete, tak existují produkty, které mohou být prospěšné i při domácí péči. V neposlední řadě myslete i na psychickou očistu. Takový křišťál na stole umí udělat s vaším domovem divy.

Odličujte jemné oční okolí šetrně

www.yves-rocher.cz

Pleť v okolí očí je velmi citlivá a náchylná k předčasnému tvoření vrásek. Na vzhledu očního okolí se mohou negativně podepsat nejrůznější faktory jako únava, nedostatek spánku, stres, ale také mechanické působení během odličování. Používejte proto vždy pouze produkty vyvinuté speciálně pro péči o tuto oblast. Vyzkoušejte třeba ikonický produkt Yves Rocher – Expresní odličovač na oči s chrpou Pur Bleuet, díky kterému jednoduše a bez námahy odstraníte veškeré nečistoty, zbytky líčení i voděodolný make-up.

Pečujte o své intimní zdraví

www.papilocare.cz

Pokud patříte do rizikové skupiny náchylné k nákaze HPV infekcí nebo jste již nepříjemný verdikt od lékaře slyšeli, pak i pro vás existuje domácí péče. Jedná se o Papilocare®, přírodní vaginální gel určený k léčbě a prevenci lézí děložního čípku způsobených HPV infekcí (nízký stupeň ASCUS/LSIL). Papilocare® obsahuje sedm účinných složek, jejichž pozitivní účinky jsou podloženy klinickými studiemi. Výzkum dokonce dokazuje schopnost této lokální léčby zvýšit procento zhojených buněčných změn o 30 %. K výrobě tohoto gelu se využívá moderních nanotechnologií, díky čemuž mají účinné látky vyšší prostupnost do tkání a lepší chemickou stabilitu.

Křišťálem zklidněte výbuch emocí

www.svetmineralu.cz

Je jasné, že situace, kdy už jsme několik týdnů doma, není příjemná a občas ujedou nervy každému z nás. Aby se to ale stávalo co nejméně a vy jste se cítili klidní, harmonizovaní a silní, pořiďte si do své domácnosti netradiční dekoraci. Ideálním řešením je například křišťálová drúza, která dokonale uklidňuje náběh na výbušné emoce a silně působí na všechny neduhy i nemoci. Položte drúzu na viditelné místo a dejte prostor tomuto zesilovači energií dosáhnout příjemné harmonie. Křišťál je energetický posilovač, čistič a ochranný kámen proti negativním vlivům z okolí po mnoho tisíciletí, nemusíte mít tedy strach, že u vás by to nefungovalo.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články