Regenerace těla: Jak se cítit zdravě, silně a sebevědomě?

Čistá šťáva z aloe vera patří mezi detoxikační prostředky.
Zdroj: Pixabay

Regenerovat své tělo je velmi důležité, aby správně fungovalo a aby i vaše mysl byla čerstvá a jasná. Vždyť i zkušení sportovci vědí, že regenerace je stejně důležitá jako trénink. Nepodceňujte ji tedy ani vy!

Speciální projekt
Speciální projekt 21. 01. 2021 15:01

Starejte se o své tělo, aby vám dlouho sloužilo a bylo zdravé a silné co nejdéle. K důležité péči o tělo patří regenerace. Ať už jde o regeneraci svalů, mysli nebo pleti, vše se počítá!

Losos po cvičení

Albert

Pokud dáváte tělu zabrat, je nutné ho poté hýčkat, a to platí i v případě jídla. Losos je skvělé jídlo s vysokým obsahem proteinů a je jedním z nejlepších zdrojů omega-3 mastných kyselin. Co se týče zažívání, je losos lehčí než jakékoliv jiné maso. Pokud chcete nějakou změnu, vyzkoušejte lososa uzeného, kterého seženete za skvělou cenu v Albertu.

Načerpejte krásu z přírody

Yves Rocher

Vědcům v Yves Rocher se podařilo pomocí biotechnologie vytvořit aktivní buněčný extrakt z vybraných rostlin. Takzvaný nektar z pupenů šeříku má blahodárné účinky pro naši pleť. Vyzkoušejte třeba Revitalizační péči proti vráskám, která působí nejen na povrchu pokožky, ale proniká i do hlubších struktur, kde chrání její buněčné dědictví. Díky tomu intenzivně obnovuje pleť a zmírňuje známky stárnutí.

Detoxikujte s ostropestřcem

Vánoce a Silvestr daly našim játrům pořádně zabrat. Alkohol, tučná jídla, ale i dlouhodobé užívání léků či život v znečištěném prostředí se na nich podepisují. Přitom jsou životně důležitým orgánem. Probíhá v nich většina procesů souvisejících s metabolismem cukrů, tuků a aminokyselin. Játra rovněž zbavují organismus toxických látek, proto byste se o ně měli starat. V tom vám pomůže doplněk stravy Naturevia Ostropestřec Forte. Obsahuje extrakt ze semen ostropestřce mariánského, který podporuje nejen detoxikaci jater a regeneraci po všech druzích jaterních onemocnění, ale pomáhá rovněž udržet jejich správnou funkci a podporuje zažívání. Kromě toho je ostropestřec velmi silný antioxidant.

Regenerace těla

Svět minerálů

Potěšte své tělo a regenerujte ho třeba masážním válečkem, lávovými kameny či detoxikační vodou. Na eshopu www.svetmineralu.cz najdete produkty zaměřené na péči a krásu. Nejvhodnější minerály pro regeneraci jsou šungit, růženín, ametrín či smaragd.

Čínský přírodní zázrak

Svět plodů

Pokud chcete sáhnout po superpotravině, pak vyzkoušejte plody goji vysoké kvality. Goji podporují dlouhověkost, sílu, svěžest, vitalitu i sexuální apetit. Účinné látky z těchto plodů se starají o harmonický růst a obnovování buněk. Také regulují hladinu krevního cukru a snižují krevní tlak, působí protizánětlivě a posilují zrak. Jelikož tyto plody obsahují mnoho vitamínů a minerálních látek, přispívá jejich užívání k tomu, že se cítíme opravdu skvěle, odpočinutě a svěže.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články