Posilte svou imunitu: Ve zdravém těle zdravý duch

Posilte svou imunitu: Ve zdravém těle zdravý duch

Už naše babičky říkaly, že přirozené posilování imunity, otužování a pohyb je pro naše tělo to nejlepší. Pokud se o něj náležitě staráte, podepíše se to pozitivně na vaší imunitě i kvalitě života, což je v dnešní době více než důležité.

Speciální projekt
Speciální projekt 10. 03. 2021 09:30

Když vám někdo před dvěma lety přál hodně zdraví, brali jste to jako obyčejnou frázi. Dnes je to to největší přání, které má každý z nás. Málokdo si myslel, že se ve svém životě dočká něčeho takového, jako je pandemie koronaviru, která celý svět ničí už více než rok a umírají kvůli ní lidé, kteří by tu s námi mohli ještě pěknou řádku let být. Myslete tedy na zdraví své a svých blízkých, posilujte imunitu a žijte zdravě. Máte tak mnohem větší šanci na to, že se vám obávaný vir vyhne.

Zažívání v pohodě, základ zdraví

Naturevia

Zažívací problémy trápí pravidelně až 70 % lidí. Mnoho z vás je zažilo na vlastní kůži a ví, že není na co vzpomínat. Nechcete-li nic ponechat náhodě, pak můžete vsadit na prevenci. Účinnou obranou je rovnováha střevní mikroflóry. Té lze docílit pomocí užívání probiotických bakterií, které osídlí střeva a bojují s cizími škodlivými bakteriemi. K dostání je celá řada přípravků, ale o to více úskalí se v lékárně skrývá. Musíte zvolit takový preparát, jenž bude stabilní. Přesně to splňují Naturevia Laktobacily 5 Imunita, které jsou vyrobené speciální patentovanou technologií, jež podstatně zvyšuje odolnost a stabilitu probiotických bakterií, takže se nemusí uchovávat v chladu. Tento doplněk stravy má v jedné kapsli 15 miliard laktobacilů s bifidobakteriemi a obsahuje také tolik potřebný vitamin C. 

Zdravá hladina cholesterolu v krvi

Allivictus

Allivictus je kvalitní český doplněk stravy, který je vyroben pouze z kvalitního českého a slovenského česneku, dnes již z vlastní kvalitní a viruprosté sadby. Vyrábí se ručně a bez použití kovových nástrojů. Na rozdíl od syrového česneku pravidelným uživatelům dává díky efektivní formě vstřebání mnoho zdravotních benefitů, jako jsou podpora imunity, snižování vysoké hladiny krevních lipidů a tím i rizik onemocnění kardiovaskulárními chorobami nebo udržení zdravé hladiny cholesterolu v krvi.

Kokosovým olejem proti virům i plísním

Albert

Kokosový olej je nejen zdravější než klasický, ale také skvěle voní, chutná a v neposlední řadě podporuje vaši imunitu. Odborníci řadí kokosový olej mezi nejzdravější oleje a podle nejnovějších studií dokonce podporuje obranyschopnost organismu a působí protizánětlivě. Ani bakterie a kvasinky nemají proti mastným kyselinám v kokosovém olej šanci. Působí nejen proti nim, ale také proti virům a plísním. Kvalitní kokosový olej v bio kvalitě seženete za velmi příznivou cenu v Albertu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články