Horoskop zaměstnání pro všechna znamení zvěrokruhu: V jaké práci budete nejúspěšnější

Horoskop zaměstnání pro všechna znamení zvěrokruhu: V jaké práci budete nejúspěšnější
Zdroj: Pixabay

Jste ve své práci nešťastní? Šéf vám nedovolí dostatečně se realizovat? Toužíte vydělávat víc peněz? Chcete změnit místo? Prozradíme vám, jaká povolání se nejlépe hodí k vašemu znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 08. 2020 07:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beran je rozený vůdce. Je to znamení bojovníka, které přijme jakoukoliv výzvu. Tvrdě se prosazuje a v kanceláři zůstává dlouho do noci. Potřebuje pouze dostatek povzbuzení a uznání. Beran je nejlepší podnikatel, publicista, profesor nebo kaskadér.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci jsou největší dříči. To, co začnou, musí bezpodmínečně dokončit. Dobře odvedená práce je v jejich životě velkou prioritou. Díky umělecké Venuši je Býk velmi kreativní, nenávidí změnu, ale rád zkoumá všechny možnosti. Býci jsou nejlepší bankéři, manažeři, realitní makléři a hudebníci.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Hyperaktivní Blíženci jsou netrpěliví, impulzivní a vyžadují neustálou stimulaci. Prosperují ve všestranné kariéře a rušném prostředí. Hlavním nebezpečím Blíženců je nerozhodnost. Přesto jsou nejlepšími konzultanty, webovými vývojáři, režiséry a tlumočníky.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Rak práci potřebuje především k zabezpečení rodiny. Jeho pracovní místnost je útulná a dobře pracuje v hotelech, restauracích a pečovatelských domech. Rád si své obzory rozšiřuje. Raci jsou výborní návrháři, pečovatelé, terapeuti a umělci.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je vášnivý, dynamický a miluje práci, kde je obdivován. Na pracoviště přináší vzrušení. Je-li příliš panovačný, chce trochu trpělivosti, kontrolu a více pracovních úkolů. Lvi se uplatní jako herci, ředitelé, právníci a politici.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna miluje svoji práci. Komunikuje, přemýšlí a taktizuje. Vždy potřebuje mít co na práci a vždy plánuje dopředu. Jedinou věcí, která může zmařit úspěch Panny, je perfekcionismus. Snadno se proměňuje ve workoholika. Tady je volba povolání jasná: Biolog, novinář, účetní nebo odborník na zdravou výživu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy kolem sebe potřebují lidi. Lépe řečeno - rády se seznamují. Teambuilding je pro ně velice důležitý. Jejich tajnou zbraní je shánění důležitých kontaktů. Co je pro Váhy zabijákem? Nesnášejí přímé konflikty. A tak jsou skvělými soudci, filmaři, inženýry a architekty.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír je znamení moci a kontroly. Štíra nezajímá nic jiného než dosažení cíle, který slibuje moc. Ve svém oboru chce být nejlepší a chce být vidět. Štíři se uplatní jako právníci, psychologové, realitní magnáti a vojáci.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci potřebují kariéru s dostatkem svobody a vzrušení. Trpělivost není jejich silnou stránkou. Jsou skvělými autory, designéry, ekology a organizátory.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi milují plánování a stanovování cílů. Nezajímá je, jak dlouho trvá, než dojdou k vytouženému cíli. Mají rádi pomalé stoupání a zřídkakdy je zastaví nějaká překážka. Ta pravá povolání pro ně jsou: lékař, plánovač, policista nebo filmový producent.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři potřebují kariéru s prostorem k vyjádření své individuality. Potřebují pracovat tam, kde mohou dýchat. Jejich nepředvídatelný mozek miluje řešení problémů. Čím obtížněji zadaný úkol zní, tím lépe. Jsou skvělými vědci, programátory, výzkumníky a astronomy.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou symbolizovány svobodou a bezpečím. To ke správné práci potřebují. Prosazují reformy a nenávidí autority. Ryby ve vedoucích pozicích soucítí se svými podřízenými. Jsou výbornými fotografy, psychiatry a umělci.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články