3 znamení zvěrokruhu, kterým hvězdy právě teď nabízejí šanci změnit to, co je v životě tíží

3 znamení zvěrokruhu, kterým hvězdy právě teď nabízejí šanci změnit to, co je v životě tíží
Zdroj: Freepik

Která tři znamení zvěrokruhu mají jedinečnou šanci vyřešit problémy, které zůstávaly dlouho zametené pod kobercem? Podívejte se, komu Vesmír přeje. Možná to budete právě vy.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 08. 2022 06:00

Možností, jak se v životě zasloužit o štěstí a pořádné dobrodružství, je spousta. Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu čeká v srpnu unikátní příležitost, jak konečně vyřešit své trable.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Velkým otazníkem ve vašem životě je teď váš partnerský vztah. Ačkoliv toužíte být šťastní a užívat si každou minutu, nějak to prostě nejde. Musíte vyřešit, co jste nechali zametené pod kobercem, a opravdu si nad to s partnerem sednout. Většinou nemáte v takovém promlouvání úspěch, ale tentokrát to bude jinak. Využijte příležitost, kdy Slunce pomalu vstupuje do racionální Panny a s partnerem se domluvte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Toužíte po úspěchu v práci, stále však zůstáváte v pozadí. Tentokrát vám blízký přítel nabídne příležitost, která se vám sice nebude hned pozdávat, intuice vám však bude radit, abyste ji nezahazovali. Pokud se dobře zamyslíte, připomene vám to situaci, kterou jste už jednou prožili. Vzpomeňte si, jak jste se v ní zachovali tenkrát. Bude to návod, jaké možnosti máte teď.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vysvětlete lidem kolem sebe, že vaše momentální prudké změny nálad nejsou nahodilé. Věci, které vás už dlouho trápí, se momentálně hlásí o slovo. Vnímejte je a dejte jim opravdu čas, aby se vyřešily. Nemáte kam spěchat, Vesmír vám přeje. Až spadne první podzimní listí, budete vědět, že žijete nejkrásnější chvíle svého života. A to už za to přeci stojí, že?

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články