Velký horoskop kariéry a peněz na srpen 2022: Vodnáře čeká významná finanční příležitost, Býci vstoupí do byznysu

Velký horoskop kariéry a peněz na srpen 2022: Vodnáře čeká významná finanční příležitost, Býci vstoupí do byznysu
Zdroj: Freepik

Co se práce a peněz týče, na srpen se až tak významné změny nechystají, půjde hlavně o přehodnocení výdajů a pečlivé dodržování domácího rozpočtu. Co čeká právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 08. 2022 06:00

Podívejte se, jak se bude jednotlivým znamením zvěrokruhu dařit v práci a v oblasti peněz! Koho čeká povýšení a kdo by si měl raději dávat pozor na pusu?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáře čeká velká finanční příležitost, kterou mohou využít na maximum. Konečně přichází šance začít splácet dluhy, které vás dlouhodobě tížily, a snad zbude i na zaslání pár mimořádných splátek. A dokonce dojde i na dovolenou, kterou jste dlouho plánovali. V práci se vám bude dařit.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pro Ryby budou důležití přátelé. Jenže bujaré večírky ke konci prázdnin a neustálé objednávání jídla by pořádně provětraly vaši peněženku. V srpnu přijde také velká příležitost ke změně práce, kterou budete pečlivě zvažovat. Rozhodně to nebude nic, nad čím byste automaticky mávli rukou.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beranům se bude tento měsíc v práci opravdu dařit. Konečně se vám podařilo sestavit tým, který perfektně funguje, a vám to tak ubírá ze starostí, jež jste měli v posledních týdnech. Problém může v tomto směru nastat s partnerem, který se bude cítit na vedlejší koleji a vaše kariéra mu bude trochu překážet.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Ti, kteří touží po vlastní projektu či firmě, mají teď největší šanci, že se jim zadaří. Významný posun, který v srpnu nastane, bude pro Býky naprosto zásadní. Velmi důležitou roli sehrají také přátelé, které budou zrozencům tohoto znamení oporou v těžkých chvílích. Nevzdávejte to!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dejte si pozor na aroganci, mohla by vás stát pracovní místo. Občas až příliš lpíte na svých názorech a nedáváte prostor nikomu dalšímu, aby se k důležitým věcem vyjádřil. Kolegům už je to tak trochu trnem v oku. Dejte si pozor, jak s nimi jednáte. Peníze pro vás tento měsíc ale problém nebudou, dařit se vám bude slušně.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Do života si přitáhnete ty správné lidi, kteří vám pomohou k velkému posunu. Rady, kterých jste předtím dbali, vám už stačit nebudou. Budete hledat někoho, kdo vás svým úspěchem už dávno převýšil a může vám dobře poradit. To se vám také podaří, přičemž tato osoba zůstane ve vašem životě dlouhodobě.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Práce vám tento měsíc půjde pěkně od ruky, najdete si k tomu i správného parťáka. Jelikož máte peněz dostatek, možná přijde s partnerem řeč i na nějaký ten last minute, kde k sobě znovu najdete cestu. Menší trable, které teď v partnerských vztazích zažíváte, vám kazí koncentraci.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nová aktivita, ke které se v srpnu uchýlíte, by vám mohla do života přivést zajímavé lidi. Dejte si ale pozor na pochybné nabídky, které vám slibují, že do týdne vyděláte milion. Nejenže byste prodělali kalhoty, ale hořkost, která ve vás zůstane, vás může hodně zpomalit. Buďte obezřetní.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Tento měsíc budete nejvíc peněz rozhazovat za dovolené a prodloužené víkendy, které si báječně užijete. Nemějte si to za zlé, odpočinek už si opravdu zasloužíte a dlouho jste si nic nepořídili. Soustřeďte se na sebe, udělejte se prioritou. Občas se až příliš obáváte utratit i desetikorunu.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vaším úkolem je dělat svou práci poctivě, přesně tak si ji udržíte. Tentokrát vám nepomůže, když splníte úkoly i za své kolegy. Vaše srpnová cesta tkví v kvalitě, nikoliv kvantitě. Z hlediska peněz zjistíte, že vaše bujaré nákupy jsou v hrubém rozporu s vašimi finančními záměry.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci se budou, jak je jejich zvykem, i v srpnu držet v komfortní zóně, což bude mít za následek jen další lamentování nad nespravedlností světa. Pokud něco chcete, běžte si za tím a přestaňte hledat tisíce výmluv, proč to nejde. Ať už máte pocit, že máte málo peněz nebo špatné bydlení.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi tento měsíc konečně začnou spořit na vysněnou cestu kolem světa! To znamená, že buď přijdete k většímu finančnímu obnosu, nebo vám šéf přidá. Přestaňte si v sobě pěstovat pocit, že si nezasloužíte plnit přání, a vydejte se krok po kroku za svým snem.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články