Erotický horoskop na víkend: Kdo rozdmýchá vyhaslou lásku a kdo stráví večer u lechtivého filmu?

Erotický horoskop na víkend: Kdo rozdmýchá vyhaslou lásku a kdo stráví večer u lechtivého filmu?
Zdroj: Pixabay

Další březnový víkend je tu a s ním i obvyklá předpověď postelových hrátek. Kdo vzkřísí vyhaslý vztah a u koho můžete očekávat velkou romantiku? Podívejte se, kterým znamením zvěrokruhu hvězdy přejí tentokrát.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 03. 2022 06:00

Tento víkend se ponese ve znamení úplňku a silných energií znamení Panny. Překvapí odvahou napravovat vyhaslé vztahy, stejně jako vášní a smyslností. Která znamení zvěrokruhu si tento víkend opravdu užijí?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Konečně si s partnerem vychutnáte náležitou blízkost a intimitu, která vám ve vztahu dlouho chyběla. Nezadaní mají šanci, že obnoví některá "dobrá" přátelství, kterými dřív vyplňovali své volné dny. Mohli byste si uvědomit, že někdo, s kým jste udržovali milostný poměr, vám chybí více, než jste předpokládali. Možná z toho dokonce vznikne láska!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tento víkend přijdou na přetřes všechny vaše neřesti a touhy. Už zkrátka nechcete nudné večery, ve kterých si s partnerem jen splníte povinnost. Překvapíte odvahou zkoušet nové věci a chutí po hračkách i kostýmech. Jen se nenechte zlákat do něčeho, co vám není příjemné. Snahou potěšit svého partnera byste mohli zabrousit i do praktik, které vám budou proti srsti.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Toužíte po svém partnerovi víc než kdy dřív! Už dlouho trpíte nedostatkem sexu a žijete vedle sebe jako dva cizí lidé. Tento víkend by se to mohlo změnit! Neváhejte nudný stereotyp rozbít milováním na netradičním místech, případně společným zhlédnutím erotického filmu. Tak vás to rozvášní, že se budete divit, co se ve vás navzájem skrývá.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články