Velký horoskop štěstí na duben 2023 pro všechna znamení! Koho čeká finanční úspěch, koho smyslnost?

Horoskop štěstí na duben 2023 pro všechna znamení! Koho čeká finanční úspěch, koho smyslnost?
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Na Berany čeká štěstí o víkendu 8. a 9. dubna 2023, kdy jim hvězdy nadělí silný milostný zážitek.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Šťastný den pro Býky přijde ve středu 12. dubna 2023. Půjde o finanční oblast.
BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): V pátek 21. dubna 2023 čeká na Blížence parádní zážitek. Musí ale vyrazit z domova někam za zábavou.
RAK (22. 6. - 22. 7.): Šťastný den pro Raky přijde v úterý 18. dubna 2023. Čekejte zprávu, která vám vykouzlí úsměv na rtech.+ 8 fotek+ 9 fotek

Speciální horoskop štěstí pro duben 2023 je tady! Každý znamení zvěrokruhu čeká něco jiného. Někoho úspěch v lásce, dalšího šťastné dny v zaměstnání. Zjistěte, co hvězdy přichystaly právě pro vás. A v galerii si přečtěte, který bude váš šťastný den!

Jana Matušková
Jana Matušková 30. 03. 2023 05:17

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Lidé narození ve znamení Berana budou mít ve druhé polovině dubna 2023 štěstí ve finančních oblastech. Řídí se totiž instinktem, který je většinou nezklame. Rizikem ale je, že Berani jsou zároveň tak trochu požitkáři, kteří si neodpustí dobré jídlo nebo něco trendy na sebe. Tuto vášeň je třeba udržet pod kontrolou.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zrozenci ve znamení Býka, kteří jsou již rodiči, prožijí šťastné chvilky se svými dětmi. Milují je totiž celou svou bytostí, duší i tělem, a chtějí pro ně to nejlepší. A v dubnu se jim to vrchovatě vrátí. Pozor jen na situace, kdy na potomky přenášíte vlastní strach ze selhání a žádáte od nich nemožné.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci patří k jednomu z nejsmyslnějších znamení, takže je uznávají chuť, čich, doteky, intimitu. A právě v této oblasti je v dubnu 2023 čeká velmi šťastné období. Radost a dobré pocity jim přivodí kombinace výše uvedeného, tedy dobrá večeře a po ní dlouhé milování. V dalších oblastech, především v těch finančních, by se však Blíženci v dubnu neměli pouštět do velkých akcí, odložte je na později.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakům se v dubnu 2023 bude dařit po finanční stránce, budou mít šťastnou ruku při výběru toho, co nejvíce potřebují. Práce s financemi je totiž jejich doména. Rozpočet mají většinou přesně naplánovaný a vždy myslí i na finanční rezervu. V nakládání s penězi jsou velice zodpovědní, nemají tendence kupovat nesmysly. A to se jim v dubnu opravdu vyplatí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lidé ve znamení Lva sice patří mezi dobrodružná znamení, jsou však také silně spjati s rodinou a domovem. Po vyčerpávajících dnech se nejlépe cítí právě tam. Fungující rodina je pro ně zárukou štěstí. A právě v tomto ohledu vás čeká velmi šťastný duben 2023. K dobré náladě přispěje i to, když s vašimi nejbližšími strávíte nějaký čas na výletech.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny patří mezi realistická a věcná znamení zvěrokruhu. Jejich postupy bývají plánované a přiměřené. A právě tyto vlastnosti přinesou lidem ve znamení Panny v první polovině dubna 2023 intenzivní pocit štěstí, protože pomohou někomu blízkému vyřešit zapeklitý osobní pocit. Není nad to podat pomocnou ruku někomu, kdo si to opravdu zaslouží.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Lidé ve znamení Vah najdou v dubnu 2023 dosud neobjevenou činnost, která jim udělá dobře na duši i na těle. Intenzivní pocit štěstí, který je díky vyplaveným hormonům ovládne, jim dodá dostatek energie přečkat poslední sychravé dny. Projeví se to i v partnerském vztahu, který zažije něco jako znovuzrození.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Lidé ve znamení Štíra, kteří jsou již rodiči, prožijí nepříjemné chvilky spojené s jejich ratolestmi. V dubnu 2023 může docházet ke drobným neshodám s jemnými až přecitlivělými dětmi ve vodních znameních. Přitom právě ve chvílích, kdy si silně prosazujete svou, by neuškodila trocha empatie a pochopení. Uvidíte, jak vaše dítka pookřejí, k cíli se probojujete společně a opět vás zaplaví štěstí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ohniví Střelci prožijí divoký, ale zároveň šťastný konec dubna 2023. Po úmorné zimě je totiž ovládne nový příval energie. Střelci, kteří jsou výbornými společníky a nikdy s nimi není nuda, se stanou ozdobou různých večírků a barů. Přináší to ale i skryté riziko. Nedají-li si pozor na alkohol, jejich společenská povaha je může dostat do problémů.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lidem ve znamení Kozoroha, kteří se narodili po roce 1980 a jsou už dlouho ve vztahu, může život zkomplikovat podezření z nevěry. Takové románky jsou pro ně totiž něčím nepochopitelným. Romantická duše Kozoroha si nedokáže připustit, že by partner zradil. Ať už se podezření potvrdí, či nikoliv, vaši duši zachvátí smutek. Už brzy ale bude lépe!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Svobodomyslný Vodnář neprožil poslední dny zrovna v pohodě, s nepříjemnými pocity se vyrovnával po svém. Dusil je v sobě. Pokud chcete prožít šťastnější duben, musíte se svým nejbližším otevřít. To, co vás trápí, lépe zvládnete ve společnosti lidí, kteří vás milují i přes všechny vaše chyby.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby patří mezi nejcitlivější znamení zvěrokruhu, z přílišné empatie ke svému okolí pak bývají velmi vyčerpané. Velmi u nich záleží na tom, jakými lidmi se obklopují. Pokud dubnové víkendy strávíte s rodinou nebo partnerem, čekají vás krásné a šťastné chvíle. Mimo domov naopak budete spíše nešťastní, stresovaní a nebudete se cítit komfortně.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články