Velký horoskop štěstí na červen 2023: Střelce čeká skvělá zpráva, Kozorozi vyřeší bolístku

Horoskop štěstí na červen 2023: Střelce čeká skvělá zpráva, Kozorozi vyřeší dlouhodobou bolístku
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. – 20. 4.): Toto ohnivé znamení zvěrokruhu čekají v červnu 2023 šťastné dny plné hojnosti, a to o víkendu 3. a 4. června.BÝK (21. 4. – 21. 5.): Lidem ve znamení Býka hvězdy věští úspěšně zvládnuté životní zkoušky a úspěchy, těšte se na týden od 19. června 2023.BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.): Vzdušnému znamení zvěrokruhu se v červnu 2023 splní sen a hvězdy jim osvětlí problém, se kterým si Blíženci nevěděli rady. Skvělá doba přijde kolem středy 28. června.RAK (22. 6. – 22. 7.): Zrozencům ve znamení Raka prospěje byť jen krátký výlet do teplých krajů, šťastné dny prožijí kolem víkendu 17. a 18. června.+ 8 fotek+ 9 fotek

Speciální horoskop štěstí pro červen 2023 je tady! Každé znamení zvěrokruhu čeká tento měsíc něco jiného. Někoho šťastné chvíle s rodinou, jiného úspěch v kariéře. V galerii se pak dočtete, které dny v měsíci pro vás budou opravdu mimořádné.

Jana Matušková
Jana Matušková 29. 05. 2023 05:12

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V červnu 2023 se lidé ve znamení Berana budou s lehkostí vypořádávat s úkoly a možná se jim podaří dosáhnout kariérních cílů rychleji než kdykoliv předtím. Nezapomeňte upřednostnit péči o sebe a odpočinek, abyste se vyhnuli možnému vyhoření.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býky přichází skvělý čas, kdy se mohou zaměřit na osobní finance. Možná se vám naskytnou nečekané příležitosti k finančnímu růstu. Využijte těchto šancí, ale nezapomeňte zůstat při zemi a vyhnout se impulzivnímu utrácení.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Červen 2023 bude pro Blížence obdobím objevování a dobrodružství, kdy se jim vyplaví hormon štěstí. Mohou cestovat nebo zkoušet nové věci, zažijí při tom slastné pocity svobody a radosti. Nezapomínejte ale vyvažovat spontánnost s praktičností, abyste se vyhnuli zbytečnému riziku.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na zrozence ve vodním znamení Raka čeká skvělý čas, kdy se mohou zaměřit na osobní růst a rozvoj. Objevíte nové zájmy, které vám umožní zapomenout na pracovní i jiné stresy, budete se při nich cítit šťastní. Pozitivně se to projeví i v jiných sférách života.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na zrozence v ohnivém znamení Lva čeká v červnu 2023 jedna šťastná zpráva z velmi nečekané strany. Můžete díky ní navázat nová přátelství nebo posílit ta stávající. Byť se to možná nezdá, v budoucnu díky tomu zrealizujete velký zisk. Nezapomínejte proto na empatii, abyste si udrželi zdravé vazby s lidmi.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Lidé v Panně v poslední době trochu strádali a příliš šťastně si nepřipadali. Teď ale přichází vhodné období k tomu, aby se zaměřili na zdraví a wellness. Budou se pak cítit plní energie a budou mít větší motivaci pečovat o své fyzické i duševní zdraví. Milé Panny, vyhýbejte se perfekcionistickým sklonům, abyste si udrželi nabytou rovnováhu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Zrozenci ve znamení zvěrokruhu Váhy si v červnu 2023 konečně trochu oddechnou a začnou se zase cítit šťastní. Špatné zprávy, které je především po kariérní stránce pronásledovaly, se začnou jevit jako nepříliš důležité. Štěstí se totiž skrývá jinde než v zaměstnání, poznáte to při krásných chvílích s rodinou.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíry čeká skvělá doba, kdy se mohou zaměřit na kariéru a profesní rozvoj. Možná se jim dostane uznání, čekají je také příležitosti k růstu a postupu. Zde ale šťastné zprávy končí. Na Štíry totiž čeká v souvislosti s výše uvedeným i velké riziko vyhoření. Mějte to na paměti!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Na lidi v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu čekají intenzivní chvíle štěstí. Vše odstartuje jedna dobrá zpráva. Bude se týkat někoho z rodiny, možná dokonce i přímo Střelce. Po počáteční euforii si ale v klidu sedněte, vše si dobře rozmyslete, ať vše kvůli přehnanému optimismu nepokazíte nějakou nevhodnou poznámkou, znáte se.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro Kozorohy přichází skvělý čas, kdy se mohou zaměřit na domov a rodinu, kterou možná v poslední době trochu zanedbávali a domácí šarvátky nedělaly šťastného nikoho ze zúčastněných. Kozorozi v červnu 2023 zjistí, že zvelebování domova a delší čas stráveným s rodinou vyřeší jednu dlouhodobou bolístku.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Šťastných zpráv není nikdy dost! A Vodnáře jich v červnu 2023 čeká hned několik. První jim vyřeší problém, se kterým se v posledních týdnech trápili. Další se bude týkat jejich partnera. Vše má ale rub i líc, a tak by si Vodnáři měli dávat pozor na drobné úrazy, ke kterém budou mít v červnu sklony.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zrozenci ve znamení Ryb najdou největší štěstí sami v sobě. V poslední době totiž upřednostňovali okolí a práci před svými zájmy, což si vybralo daň v podobě únavy a ztráty elánu. Udělejte si proto v červnu 2023 čas jen pro sebe. Odpočinete si, možná poznáte i zajímavé lidi a začnete se zase cítit šťastně a spokojeně.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články