Velký horoskop štěstí na červenec 2023: Střelce čeká štěstí v posteli, Lvy v práci

Horoskop štěstí na červenec 2023: Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu!
Zdroj: Freepik
Beran (21. 3. – 20. 4.): Na zrozence v ohnivém znamení Berana čekají šťastné období hned na začátku měsíce. Do 3. července 2023 můžete dostat zajímavou zprávu s finančním pozadím. Býk (21. 4. – 21. 5.): Drazí Býci, vám bude přát štěstěna o víkendu 15. a 16. července 2023. Toto období bude přát lásce.Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Lidé, kteří se narodili ve vzdušném znamení Blíženců, se mohou těšit na týden od 24. července 2023. Vše, nač sáhnou, jim půjde skvěle od ruky.Rak (22. 6. – 22. 7.): Milí Raci, chystáte-li se učinit nějaké závažnější rozhodnutí, nechejte to až na samý konec měsíce. Ideální dobou bude pátek 28. července 2023.+ 8 fotek+ 9 fotek

Horoskop štěstí na červenec 2023 je tady! Každé znamení zvěrokruhu čeká tento měsíc něco jiného. Někoho úspěch v lásce, jiného zbrusu nové zážitky, které dokonce mohou pozměnit život k lepšímu. V galerii se pak dočtete, které dny pro vás budou v prvním prázdninovém měsíci opravdu mimořádné.

Jana Matušková
Jana Matušková 29. 06. 2023 05:03

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Červenec 2023 pro vás bude měsícem dobrodružství a nových začátků. Milí Berani, šťastnými vás udělá to, když vystoupíte z komfortní zóny a začnete objevovat nové příležitosti, čemuž jste se doposud trochu bránili. Nové zážitky vám mohou dokonce pozměnit život. A čeká vás i zajímavá zpráva o financích, více zjistíte v galerii!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, poslední měsíce pro vás byly velmi náročné, proto zoufale potřebujete trochu oddechu, abyste se znovu cítili šťastní a silní. Dejte přednost odpočinku a relaxaci a věnujte čas vašemu vnitřnímu já. Možná zjistíte, že meditace, jóga či jiné duchovní praktiky vám pomohou cítit se soustředěněji a klidněji.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Osoby narozené ve znamení Blíženců udělá v červenci 2023 šťastné, když se budou věnovat rozšiřování svých znalostí a dovedností. Může to být ideální doba pro absolvování kurzu či semináře, nebo dokonce pro objevení nového koníčku, který bude intelektuální výzvou. Kdy vám budou hvězdy nejvíce přát, to zjistíte v galerii.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Horoskop štěstí na červenec 2023 vás nabádá k tomu, abyste se zaměřili na vztahy - to vás udělá mnohem šťastnějšími. Ať už se jedná o vztahy romantické, rodinné nebo platonické, vaše vazby s ostatními budou tento měsíc v centru pozornosti. Snažte se komunikovat otevřeně a upřímně a upřednostňujte trávení času s těmi, kteří pro vás znamenají nejvíce.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Červenec 2023 bude pro zrozence ve Lvu měsícem kariérního postupu. Zjistíte, že jste pokročili na cestě k vašim profesním cílům, ať už díky povýšení, nové pracovní příležitosti nebo úspěšnému projektu. Pracujte tvrdě a soustřeďte se na vaše cíle, a úspěch se jistě dostaví. Nezapomeňte ale na relax nebo krátkou dovolenou!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pro lidi narozené ve znamení Panny bude červenec 2023 časem kreativity a sebevyjádření. Může vás to táhnout k uměleckým aktivitám, takže se nebojte prozkoumat vaši tvůrčí stránku. Chvíle, které strávíte při kreativní činnosti (a klidně i o samotě), vám vnesou pohodu do duše a budete se cítit opravdu šťastně a spokojeně.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Červenec 2023 bude pro zrozence ve Vahách časem cestování a objevování, což je udělá velmi spokojenými. Ať už se jedná o krátký výlet nebo delší cestu, mohl by to být ideální čas k poznávání nových míst a rozšiřování obzorů. Přijměte nové zkušenosti a užijte si dobrodružství! Koneckonců, po náročném jaru si to vážně zasloužíte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pro Štíry bude červenec 2023 měsícem finančního plánování a stability. Podívejte se pozorně na vaše finance a vytvořte si plán, jak ušetřit peníze a snížit případné dluhy. Mohl by to být ideální čas pro sestavení nového rozpočtu nebo prozkoumání nových způsobů, jak vydělávat peníze. Ve finančních otázkách vám prostě štěstěna bude zatraceně přát!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ohnivé Střelce udělá v červenci 2023 šťastné zdánlivá maličkost, která ale přinese nebývalou příležitost. Může jít o drobný dárek od partnera, nečekaně strávený večer nebo zprávu od někoho, koho již delší dobu neviděli. První prázdninový měsíc je pro Střelce rovněž vhodný k tomu, aby se zaměřili na milostné zážitky. Čeká je i peprnější chvilka, na kterou budou dlouho vzpomínat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V červenci 2023 si Kozorozi několikrát uvědomí, jak báječné lidi kolem sebe mají a jaké štěstí to znamená. Červenec prostě bude časem prohlubování vztahů a posilování vazeb. Ať už se jedná o partnera, člena rodiny nebo přátele, můžete se zaměřit na budování pevnějších vazeb s lidmi kolem sebe.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Drazí Vodnáři, červenec 2023 bude měsícem, kdy se můžete naplno věnovat vašim vášním. Možná vás bude přitahovat nový koníček nebo tvůrčí činnost. Nestyďte se za to, že chcete mít čas jen sami pro sebe, nezanedbávejte se! Pocity štěstí, které prožijete, vás nabijí na další měsíce dopředu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ti zrozenci v Rybách, kteří se v poslední době zrovna příliš šťastně a spokojeně necítili, by měli zbystřit. Blíží se totiž období, kdy se vše jako mávnutím čarovného proutku změní. V červenci 2023 se vám začne dařit prakticky ve všem - rodinná situace se vylepší, milostný život znovu zažhne, v práci proplujete všemi problémy bez jediného šrámu. A pokud se chystáte na dovolenou, skutečně si ji užijete!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články