Tomáš (28): Z úžasné holky se vyklubala příšerná žárlivka. Fotka mé bejvalky ji dohnala k šílenství

Tomáš (28): Z úžasné holky se vyklubala příšerná žárlivka. Fotka mé bejvalky ji dohnala k šílenství
Zdroj: Unsplash

Když se Tomáš seznámil s atraktivní Žanetou, prožíval pocity blaha. Po pár měsících se ale v jejich vztahu vyskytly první mráčky. Příčinou byla Žanetina silná žárlivost, která Tomášovi udělala ze života peklo.

Jan Švanda
Jan Švanda 16. 04. 2023 17:00

Chodili jsme spolu zhruba rok. Žaneta (27) byla temperamentní ženská a hodně mě přitahovala. Je to dlouhovlasá bruneta s dlouhýma nohama a ohromným sex-appealem. Navíc jsme si spolu rozuměli. Samozřejmě, každý člověk na světě má nějaké negativum a slabou stránku. U Žanety jsem za celou dobu odhalil jedno jediné minus, které pro náš vztah bohužel znamenalo zásadní problém. Byla příšerně žárlivá!

Úplně šílela z jedné fotky

Když jsme si vyšli někam ven, často mě pozorovala, jestli nekoukám po jiných holkách. A pak mi to kolikrát doma vyčítala. Občas mi poslala jízlivou smsku nebo ztropila žárlivou scénu. Prostě to s ní někdy nebylo vůbec jednoduché. Dlouho jsem její chování toleroval. Lichotilo mi to a tolik jsem to ještě neřešil.

Zlom přišel o víkendu, který jsme chtěli strávit spolu. Plánoval jsem, že se podíváme na dobrý film a užijeme si klid. Můj sen se ovšem brzy rozplynul. Krásný večer se změnil doslova v horor. Vše zapříčinila jedna nevinná fotografie. Dali jsme si sklenku červeného a prohlíželi si na gauči rodinná alba. Smála se nad některými mými snímky z dětství, pak ovšem objevila poměrně čerstvou fotografii, která jí náladu rapidně změnila. Její úsměv zmizel, rozverná atmosféra se vypařila.

Na snímku uviděla Petru (26), moji bývalou přítelkyni, s níž jsem před lety prožil fakt hezké chvilky. Je to atraktivní blondýna s veselou povahou, která se bohužel odstěhovala a vztah na dálku nám nefungoval. Bylo mi to líto. Nechal jsem si na památku alespoň její fotografii, což ovšem Žanetu strašně namíchlo.

Kontrolovala mi mobil

„Kdo to je?! Co to má znamenat?!“ obořila se na mě. Soptila a vyváděla jako pominutá. Marně jsem se jí snažil vysvětlit, že to je slečna, se kterou už nemám nic společného. Nevěřila mi, byť neměla jediný důkaz. Chtěla, abych fotku ihned roztrhal, což jsem však rezolutně odmítl. Ostrým tónem jsem jí naopak sdělil, ať se rychle zklidní a vzpamatuje. Nafoukla se, práskla dveřmi a odešla pryč. Ještě ten večer mi psala, že tohle jsem přehnal, že jsem proutník a kdesi cosi…

Byl jsem dost rozezlený, protože podobně žárlivou scénu Žaneta dosud nikdy nepředvedla. Situace se ale celkem brzy vrátila do normálu, vše jsme si dopodrobna vyříkali a udobřili se. V tu chvíli jsem si fakt myslel, že všechno zase bude jako dřív. Byl jsem naivní blázen!

Petra ležela Žanetě dál v žaludku. Zjistil jsem, že mi prohlíží mobil a pátrá po zprávách, které by mě usvědčily z nevěry. Pochopitelně nic nenašla, přesto mi Petru neustále předhazovala a hledala jakoukoliv záminku k rozepři. Třeba se na mě culila a byla úplně v pohodě, pak na mě ale zničehonic vyjela, že ví, že s Petrou to pořád pokračuje. Hádky se stupňovaly. Hodně mě to unavovalo a docházela mi trpělivost. Poslední kapkou bylo, že se mi najednou fotka Petry ztratila. Žaneta sice tvrdošíjně zapírala, bylo mi však jasné, že ji odcizila ona. Bohužel jsem to neměl jak dokázat...

Po rozchodu se mi ulevilo

Už jsem s ní dál nechtěl chodit, prostě to nešlo. Rozešli jsme se a mně zcela upřímně spadl obří balvan ze srdce. Snímek Petry jsem už nikdy nenašel. Žanetu jsem neviděl od rozchodu a nemám o ní žádné informace. A vůbec mě to netrápí.

Po dalších dvou letech jsem poznal Markétu (28), která je nesmírně společenská žena a nezkazí žádnou legraci. Pár tvoříme už přes čtyři roky a vychováváme spolu dceru Aničku (1).

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články