Anna (24): Zrada na Silvestra! Přítele jsem přistihla s cizí ženou, z nevěry se snažil trapně vylhat

Anna (24): Zrada na Silvestra! Přítele jsem přistihla s cizí ženou, z nevěry se snažil trapně vylhat
Zdroj: Freepik

Anna by nejraději vymazala z hlavy poslední Silvestr. Její přítel Marek se omluvil, že je nemocný a musí ležet doma. Anna ho ale načapala se ženou, kterou objímal a vášnivě líbal. Tak velkou zradu nepřekousla a s Markem udělala rychlý proces…

Jan Švanda
Jan Švanda 04. 01. 2023 10:00

S Markem (25) jsme tvořili pár skoro tři roky. První dva byly moc fajn, v tom posledním jsme ale už měli časté rozepře a zažívali ve vztahu krizi, která se nám nakonec stala osudnou. Problémy eskalovaly v listopadu, vzájemně jsme si vyčítali řadu věcí a vypadalo to, že snad už nikdy spolu nepromluvíme.

Tvrdil mi, že je nemocný

Jenže se stal zázrak! Pomohl tradičně kouzelný předvánoční čas, při němž jsme si vše vyříkali. Vypadalo to na obrat k lepšímu. Svátky jsme si vychutnali se vším všudy a na Boží hod se domluvili, že na Silvestra odjedeme na hory, zalyžujeme si a užijeme trochu sněhu. Těšila jsem se jako malá holka. Zbytečně!

Bylo 30. prosince, když mi hned po ránu volal Marek. Tušila jsem, že něco není v pořádku a bohužel se nemýlila. Chmurným hlasem mi zvěstoval špatnou zprávu. Prý mu není dobře, má teplotu, kašel a hory tedy musíme odložit. Byla jsem smutná, ale zdraví je pochopitelně na prvním místě. Utěšovala jsem ho, že to bude brzy dobré, že ho nejspíš skolila nějaká viróza, která zrovna řádila.

Na Silvestra jsem mu ještě dopoledne zavolala. Ptala jsem se ho, jak mu je a přitom mu popřála všechno nejlepší do nového roku. Tvrdil, že celý večer proleží v posteli a bude se léčit. Chvíli jsme si povídali a pak se rozloučili s tím, že se mi ozve na druhý den. A pokud mu bude lépe, půjdeme se na chvíli projít a vynahradíme si Silvestra.

Načapala jsem ho s cizí ženou

Když jsme domluvili, přemýšlela jsem, co večer podniknu bez Marka. Nechtěla jsem jen čučet na televizi. Venku panovalo příjemné počasí a já se kolem sedmé rozhodla, že vyrazím na náměstí, kde se konala akce k přivítání nového roku.

Koupila jsem si ve stánku svařák a šla pomalu zase zpátky k domu. S horkým kelímkem v ruce jsem udělala jenom pár kroků a najednou zůstala stát jako opařená. Asi tak deset metrů přede mnou se totiž Marek objímal s nějakou cizí ženou, která se k němu velmi měla!

Neviděl mě, takže jsem si vše vyžrala a „užila“ až do konce. Zírala jsem na ně. Zhruba po minutě se k ní Marek naklonil a začal ji vášnivě líbat. Myslela jsem, že mě šálí zrak. Doufala jsem, že to, co vidím, je jen ošklivý sen. Jenže nebyl! Otočila jsem se a se slzami v očích pelášila domů. Celý večer jsem probrečela a ani si nevšimla, že hodiny už odbyly půlnoc.

Lhal mi do telefonu

Usnula jsem z rozčilení až nad ránem. Krátce po deváté hodině dopoledne mi najednou vyzváněl telefon. Byl to Marek! Zkraje jsem hrála komedii. „Tak co, jak sis to včera užil?“ vyptávala jsem se ho a dělala blbou. „Hele, zlato, bylo to strašný. Celej večer jsem prokašlal a ládoval do sebe prášky. Usnul jsem kolem jedenáctý a probudil se až před chvílí. Stýská se mi po tobě,“ vykládal mi klidným hlasem, jako kdyby se nic nedělo.

To už jsem nevydržela a začala na něj řvát: „Ty lháři jeden prolhanej! Ty hajzle! Viděla jsem tě včera na náměstí s nějakou ženskou!“ Nezmohl se na jediné slovo. Do obličeje jsem mu samozřejmě neviděla, ale bylo cítit, že jsem ho odhalenou nevěrou naprosto zaskočila. Nakonec jsem mu řekla, že už ho nechci nikdy vidět. Obrovsky mě zklamal a mezi námi je konec. Uťala jsem hovor, práskla s mobilem na židli a znovu se rozbrečela.

Marek mi sice okamžitě psal omluvné smsky, že to není tak, jak to vypadalo a kdesi cosi… Já mu však už nevěřila ani slovo. Rozešla jsem se s ním a vůbec toho nelituji.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články