Robin (29): Svatba a děti v mém životě nemají místo. Mrzí mě jen to, že jsem zklamal mámu

Robin (29): Svatba a děti v mém životě nemají místo. Mrzí mě jen to, že jsem zklamal mámu
Zdroj: Unsplash

Robin se nikdy netajil tím, že rád střídá ženy. A na označení sukničkář je vlastně hrdý. Trápí ho jen jedna věc. Smutek jeho matky, že se nedočká vnoučat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 04. 2022 13:00

Pro většinu lidí je můj styl života k nepochopení. Mám totiž ženy jako sport. Vím o sobě, že i kdybych se snažil sebevíc, nevydržím žít jen s jednou. Ta představa mě vyloženě děsí. Svatba nebo děti jsou věci, které v mém životě nemají místo. Ztratil jsem kvůli tomu úctu své rodiny, ale nemohu si pomoci.

Holky se mi líbily už ve 13 letech

Holky se mi líbily už někdy ve třinácti letech. Už tehdy jsem dokázal ohodnotit jejich krásu, jaká mají prsa nebo zadek. První sex jsem zažil na konci oslavy patnáctých narozenin. Byl to zážitek, který jsem si chtěl dopřávat pořád. Začal jsem střídat holky jako ponožky. Měl jsem vlastně veliké štěstí v tom, že už v pubertě jsem byl pohledný kluk.

Přesně ten, o kterém holky doma tajně píšou do deníčku. Nebojím se říct, že jsem svého vzhledu zneužíval. Holky mi padaly k nohám tak nějak samovolně. Vnímal jsem, že jsem po čase dostal přezdívku nafoukaného sukničkáře. A víte co? Pro mě to byl úspěch. Považoval jsem se za hřebce stáje.

Neslo to s sebou ale i tu stinnou stránku. Kamarádi mě začali nesnášet a raději se se mnou přestali bavit. Není se čemu divit. Lezl jsem jim do zelí hlava nehlava. Já měl v hlavě jediné. Dostat do postele co nejvíc holek. Moc mi záleželo na tom, aby se o mě mluvilo v tomto kontextu. Dělalo mi to vyloženě dobře.

Můj nejdelší vztah trval dva měsíce

To by nebyla máma, aby se k mému životu nevyjadřovala. Pořád práskala rukama, kdy už se uklidním. O mě se totiž mluvilo i u ní v práci. Její kolegyně si stěžovaly na to, že jsem jejich holčičkám zlomil srdce. Jestli jsem toho nechal? Ne, to určitě ne. Naopak. Dělalo mi dobře, že se moje jméno šíří tak rychle.

Máma měla sen, že až mi bude 25 let, ona bude babičkou. Když ale viděla, jak žiji, pochopila, že její sen se rozplývá. Prosila mě, abych se usadil a založil rodinu. Bylo mi jí sice líto, ale nemohl jsem vyhovět. Je pravdou, že jednou jsem zkusil být s holkou déle než několik nocí. Můj nejdelší vztah trval dva měsíce. Mě to přišlo jako rok.

Nudilo mě vracet se domů ke stejné tváři, ale ještě více mě ničilo, že musím spát s tou samou ženou pořád dokola. To mě vlastně utvrdilo v tom, že nejsem na žádný vážný vztah stavěný. Od toho dne jsem se už k žádné holce nevázal. Začal jsem ještě více obrážet bary a diskotéky, kde jsem pořád lovil.

Matčin sen být babičkou se nesplní

Jediné, co jsem změnil, bylo, že jsem těm holkám vždycky rovnou řekl, o co mi jde. Chtěl jsem jim dát možnost vycouvat. Některé od toho daly ruce pryč, jiné si chtěly užít stejně jako já. Trápí mě vlastně jenom jedna věc. A to je moje máma. Pořád se mi v dobrém snaží vysvětlit, že přijde den, když nebudu Casanova a budu se muset usadit.

I když vím, kam tím míří, svůj styl života zatím neměním. Určitě se může stát, že až potkám ženu, která mě uchvátí, zůstanu s ní. Nicméně zatím to tak nevypadá. A já ani nic takového nehledám. Jen mě trochu mrzí, že nemohu mámě splnit její sen.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články