Jan (44): Žena dělá všechno proto, aby se mnou nemusela do postele. Je to k zbláznění

Jan (44): Žena dělá všechno proto, aby se mnou nemusela do postele. Je to k zbláznění

Jan se ženil před dvěma lety a byl šťastný, že má konečně někoho, s kým si rozumí. Jeho manželka ale přestala jevit zájem o jakýkoliv fyzický kontakt a snaží se mu zabránit ze všech sil. Co se u nich děje?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 01. 04. 2021 13:00

Pamatuji si, že když jsem slavil čtyřicáté narozeniny, tak jsem si přál jediné, najít hodnou ženu a oženit se. Byl jsem v tu dobu už pět let sám a nebavilo mě to. Jako by normální ženský přestaly existovat.

Dva dny před oslavou jsem ji potkal

Nedařilo se mi na žádnou natrefit. Rok se s rokem sešel a já opět chystal oslavu pro své přátelé a zoufal si, že budu jediný, kdo je bez partnerky. Dva dny před oslavou jsem ji ale potkal. Stála na parkovišti a nadávala na píchlou pneumatiku.

Chvíli jsem ji pobaveně pozoroval, protože byla roztomilá, jak se rozčilovala. Pak jsem za ní přišel, že jí pomůžu. Představila se mi jako Sandra a byla naprosto okouzlující. „Musím vám za to něco dát,“ řekla, když jsem jí kolo vyměnil. Napadlo mě, čím by se mi mohla odměnit. „V sobotu slavím narozeniny, přijďte na moji oslavu,“ mrknul jsem na ni a Sandra tam skutečně dorazila.

Nechce se mnou spát už čtyři měsíce

Byl to nejlepší večer, co jsem zažil. Když jsme se políbili, věděl jsem, že si ji jednou vezmu. A to se také stalo. Byl jsem nejšťastnější muž na světě. Ale teď? Nevím, co se stalo s naší idylkou, ale manželku nepoznávám.

Když mi kamarád psal, že je naštvaný, protože s ním manželka spí jenom jednou týdně, chtělo se mi brečet. Sandra se mnou nechce spát už čtyři měsíce. Nejdřív se vymlouvala na předvánoční stres, pak přidala bolesti hlavy, nebo že je už moc hodin.

Takhle jsem si to nepředstavoval

Kdykoliv jsem se k ní přitulil u televize, zvedla se, že pro něco jde, a jak se vrátila, sedla si kousek dál. „Proč nejdeš blíž?“ nechápal jsem, proč se odtahuje. „Protože stejně půjdu něco dělat,“ vymlouvala se pořád na něco.

Nejsem vyloženě sexuální dravec, bylo by mi hloupé, kdybych jí vyčítal, že se mnou nespí. Čekal jsem až přijde sama, ale nepřišla, tak jsem to nenápadně nadhodil. „Já ti ale musím vyžehlit košile! Tak si vyber, buď ložnice, nebo košile,“ řekla mi a já vyhrkl, že chci ložnici. Ona se tomu ale zasmála: „Ale jdi ty, v čem bys pak chodil?“ A šla žehlit. Chtěl jsem namítnout, že těch deset minut snad košile počkají, ale já nikoho nutit nebudu.

Posledně mě zase odmítla s tím, že má své dny, ale buď jsem blázen, nebo je má už tři týdny, protože to teď říká pořád. Nechce mě obejmout, nechytne mě za ruku. Před spaním jsme si vždy dávali pusu, to už se nestalo ani nepamatuji. Něco se s ní stalo. Jsem ženatý a vlastně mi přijde, že jsem zase sám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články