Luboš (40): Chtěl bych se oženit a mít rodinu, ale ženy od sebe kvůli jedné věci asi vždycky odradím

Luboš (40): Chtěl bych se oženit a mít rodinu, ale ženy od sebe kvůli jedné věci asi vždycky odradím

Luboš žije sám, a to už velmi dlouho. Na samotu býval zvyklý, ale poslední dobou mu to již nevyhovuje a rád by se oženil a měl děti. Jenže jak sám říká, každý jeho vztah se ženou dopadne katastrofálně a může za to jeden problém.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 11. 07. 2020 07:30

Do svých třiceti let jsem žil se svou mámou, ale pak mi důrazně naznačila, že je čas, abych se odstěhoval, a já si, ač nerad, našel svůj byt a učil se být samostatný. Vůbec mi to nešlo, některé věci jsem neuměl a máma mi musela přijet ukázat, jak se zapíná pračka a podobně. Sem tam jsem míval nějaké krátké známosti a máma se ptala, kdy si přivedu nevěstu a usadím se, ale mně bylo samotnému dobře. Byl jsem pánem svého času a mohl si dělat, co jsem chtěl. Většinou jsem po práci hrál na počítači až do noci hry.

Vím, že mám problém

Nikdy jsem nebyl uklízecí typ, ale je fakt, že když jsem se jednou rozhlédl po bytě, zhrozil jsem se. Všude se válely flašky od limonád, plesnivé nádobí a zkrátka bordel. Domů jsem si ženské nevodil, abych kvůli nim nemusel uklízet, a mámu jsem raději navštěvoval já.

Tentokrát už jsem si ale řekl dost, popadl jsem igelitky a házel do nich nepořádek. Zařekl jsem se, že už to nenechám dojít tak daleko, jenže mi to vydrželo asi tři dny. Pak jsem úklid odsunul na druhý den, poté zase na další, až se to tam začalo kupit a čím víc toho bylo, tím méně se mi do toho chtělo.

V té době jsem potkal Zuzku, byla bezvadná, tak jsem ji pozval na rande. Když chtěla jít ke mně, vymluvil jsem se na to, že je pozdě. Druhý den u mě chystala zazvonit se snídaní a já začal uklízet. Jenže toho bylo tolik, že jsem jí napsal, že mi není dobře, ať přijde později. Ona se naštvala, protože si myslela, že mám doma ženskou. Celý den jsem uklízel a pozval ji, aby večer přišla. Oddychl jsem si, že všechno klaplo, a Zuzce se dokonce byt líbil.

Zaskočilo ji to

Když jsme za týden šli do kina, Zuzka na mě zvonila, že už čeká, ale potřebuje na záchod. Doma to nebylo nic moc, ale myslel jsem si, že když spolu chodíme, tak to pochopí. Ona si toho stejně nevšimla, pospíchala na záchod a pak jsme odešli, jenže po kině jsme se přesunuli ke mně, a to dostala šok. Ona mě ale překvapila, pustila se se mnou do úklidu a já jsem se do ní naprosto zamiloval. Byla přesně ten typ ženy, se kterým jsem se chtěl usadit.

Pár dní na to jsme šli na ples a Zuzka si tam dala víc vína a jak jsme přišli ke mně, prakticky už usínala. Ráno mě vzbudil strašný jekot. Zuzana na mě křičela, jak je možné, že tu mám zase nepořádek. Byl jsem pro ni prase, a ještě mě nařkla, že mi na ní nezáleží, když nedokážu uklidit ani kvůli ní. Pak se se mnou rozešla. Já se vážně snažím, dělám si v tom systém, jenže nemám pevnou vůli, protože to během pár dní vypadá jak po výbuchu. Cizí uklízečku bych doma nesnesl a žádná žena do tohohle asi dobrovolně nepůjde.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články