Vladislav (50): Měl jsem dvě krásné ženy. Nakonec mi zůstaly jenom dluhy

Vladislav (50): Měl jsem dvě krásné ženy. Nakonec mi zůstaly jenom dluhy
Zdroj: Freepik

Vladislav v životě vložil důvěru a lásku do rukou dvou žen. Ani jedna si toho nevážila a nakonec ho obě zradily. Místo pokojného stáří mu tak zbyly jen dluhy.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 06. 01. 2022 10:00

Poslední měsíc a půl jsem úplně na dně. Všechno se mi hroutí. Měl jsem dvě manželky, ale ani s jednou to nakonec nevyšlo. Právě poslední rozvod mě vzal ze všeho nejvíc.

S první manželkou jsme se pořád hádali

S první ženou jsme se brali vcelku mladí. Mně bylo pětadvacet a Eleně čerstvých devatenáct. Spousta lidí nás od sňatku zrazovala. „Jste moc mladí na to, abyste se brali. Chvíli počkejte, aspoň dokud spolu nezačnete bydlet,“ řekla mi moje máma, když jsem jí oznamoval své zásnuby.

Nerozmluvila mi to. Do Eleny jsem byl bláznivě zamilovaný. Byla to krásná žena, všichni mi ji záviděli a mně se líbil ten pocit, že se s ní můžu takto chlubit. Po patnácti letech manželství se ukázalo, že jsem měl všechny poslechnout. Soužití s Elenou bylo nesnesitelné. Hádky byly na denním pořádku, a proto nikoho nepřekvapilo, když jsme se nakonec rozvedli.

Byl jsem zamilovaný do jiné ženy

Za naším rozvodem nestály jen hádky, také jsem se zamiloval. Anně bylo o dvacet let méně než mně. Byla ještě krásnější než Elena. Nemohl jsem jí odolat. Pokaždé, když jsem ji uviděl, byl jsem z ní hotový. Její štíhlá postava, dlouhé nohy a kudrnaté vlasy mě dokázaly pěkně rozpálit.

Když jsem se pak dozvěděl, že dělá modelku, nepřekvapilo mě to. Všichni na ní mohli oči nechat, stejně jako já. Annu jsem po roce požádal o ruku. Samozřejmě souhlasila. Myslím si, že mě v té době opravdu milovala. Nevím, kde se nakonec stala chyba.

Druhá manželka mi utekla s milencem

Celých deset let jsme spolu žili velmi šťastně. Nic nám nechybělo. Annu jsem hýčkal, koupil jsem jí vše, co jsem jí na očích viděl. Mojí princezně prostě nesmělo nic scházet. Anna se se mnou měla jako v ráji, a proto stále nemůžu uvěřit tomu, co mi před měsícem a půl provedla.

„Požádala jsem o rozvod,“ řekla mi tehdy. „Už se s tebou necítím šťastná,“ dodala. Bylo mi v tu chvíli jasné, že je v tom někdo jiný. Musela si najít milence, jinak si její zradu neumím vysvětlit. A tak mě opustila i moje druhá manželka, její odchod byl opravdu bolestivý, protože mi po něm navíc zůstaly dluhy. Náš život a zabezpečení všech manželčiných potřeb něco stálo a já si na to všechno napůjčoval. Takový jsem byl blázen.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články