Filmový horoskop pro všechna znamení: Váhy patří mezi fajnšmekry, Panny baví dokumenty

Filmový horoskop pro všechna znamení: Váhy patří mezi fajnšmekry, Panny baví dokumenty
Zdroj: Pixabay

Horoskop: Chcete pozvat svůj nový objev do kina a nevíte, jaký film máte vybrat? Astrologie dokáže hodně napovědět! Podívejte se s námi, jaký filmový žánr sedí jednotlivým znamením zvěrokruhu.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 25. 02. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženu narozenou ve znamení Berana nesmí film nudit! Miluje akční filmy a kvalitní sci-fi. Když si chcete pohrát s její fantazií, zvolte nějaký temný thriller, o kterém bude přemýšlet ještě dlouho. A pozor, často sáhne i po krvavém hororu, byť ty mysteriózní má raději! Na nedělní odpoledne pak dá Beranka přednost romantické komedii, u které může relaxovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice se rády podívají na film, u kterého si mohou zároveň odpočinout. Preferují proto komedie, které ale nesmí být bezduché. Mají rády filmy plné laskavého humoru a vtipných dialogů. Pokud zatouží po něčem náročnějším, zvolí historický či životopisný film.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně chtějí film, u kterého se především zasmějí. U komedií netouží po žádných složitostech, ale po sledu vtipných scén a hlášek. Blíženkyně se čas od času rády bojí, proto sáhnou po hororu. Nejraději mají ty, kde se někoho pokoušejí zabít rozhněvaní duchové.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice mají rády romantické filmy, u kterých si občas popláčou. Líbí se jim také ty životopisné, protože mají zálibu ve skutečných příbězích. Račice dávají přednost filmům, které jsou po vizuální stránce hezké a nepostrádají zajímavé filmové efekty.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice  si filmy vybírají podle své aktuální nálady. Rády si pustí film o milostných trojúhelnících, vášnivých láskách i velkých zradách. Preferují filmy, které jsou hvězdně obsazené, neboť mají jistý punc luxusu, na který Lvice slyší ze všech znamení nejvíc.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají rády filmy, které jsou ze života. Vyhovují jim proto filmy, které byly natočeny podle skutečného příběhu. Baví je dokumenty o přírodě či o historii. Panny jsou ale náročné divačky, kterým ve filmu neunikne sebemenší detail.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou umělecky zaměřené, proto je přitahují snímky oceňované kritikou. Potrpí si na chytré dialogy. Zajímají je i poetické a experimentální filmy od nezávislých režisérů. Váhy často znají filmy, o kterých jejich okolí v životě neslyšelo.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky milují napětí, mystiku a superhrdiny. Přitahují je psychologické snímky, kde charismatický zabiják rozehrává svoje intriky. Libí se jim také erotické thrillery a temné horory. Nepohrdnou ani akčním filmem, ve kterém vystupuje sexy hlavní hrdina.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně milují cestopisné filmy, které voní dálkami. Občas se rády podívají na snímek, který vznikl v Asii, Africe nebo Jižní Americe, aby si rozšířily obzory. Nepohrdnou ani romantickými příběhy ze staré dobré Anglie. Láká je také nezávislá filmařina.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky mají rády chytré filmy, třeba detektivky s originální zápletkou a nečekaným rozuzlením. Je jim blízké téma satiry a parodie. Večer si rády odpočinou u nenáročné rodinné komedie, kterou sledují společně se svými nejbližšími.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky mají rády originální a chytré filmy. Baví je také ty experimentální či studentské. Libují si ve filmech, které jsou dobrodružné a hlavní hrdina na konec odhalí nečekané tajemství. Vodnářky nepohrdnou ani animovaným či loutkovým filmem.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rybám je celkem jedno, co sledují, jen když mají vedle sebe svého miláčka. Ryby přitahují fantasy filmy plné kouzel, které rozvíjejí jejich představivost. Libí se jim také filmy s tajemnou atmosférou, kterou vdechují plnými doušky. Rybičky baví i hrané pohádky.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články