Horoskop psaný s ovladačem v ruce: Patříte mezi televizní maniaky?

Horoskop psaný s ovladačem v ruce: Patříte mezi televizní maniaky?
Zdroj: Pixabay

Milujete televizi víc než partnera nebo vám válení u obrazovky nic neříká? Kolik večerů v týdnu trávíte sledováním "bedny"? Televize dnes představuje nedílnou součást téměř každé domácnosti. Najdou se ale i tací, kteří se bez ní obejdou. Náš horoskop vám prozradí, zda jste televizní maniaci, či nikoliv!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 22. 03. 2020 06:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani rádi sledují televizi, ale není pro ně prioritou. Milují reality show, ve kterých se lidé představují v nejlepším i nejhorším světle. Pozorují, jak jednotlivé charaktery osobností dokáží uspět v těžkostech. Rádi analyzují a chtějí vše vidět do konce.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci jsou smyslní vytrvalci, a proto rádi sledují filmy s napínavým dějem a koncem. Čím delší, tím lepší. Rádi tráví volný čas u televize a opravdově si vychutnávají každý okamžik. Pokud je však vyrušíte, rozzlobí se. Nesmí jim utéct ani vteřina toho, co je zajímá.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Energičtí Blíženci netráví u televize moc času. Přijde jim to jako ztráta času. A pokud ano, musí jít o opravdové drama. Čím překvapivější, tím lepší. Jeden nudný okamžik a přestane je to bavit. Chtějí něco, co je opravdu udrží v napětí.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci jsou divokými ochránci toho, co milují. Rodina je pro ně opravdu důležitá. A tak rádi sledují pořady se stejně silnými osobnostmi, které ochraňují své zájmy a milované osoby. Prostě odvážné příběhy o náladových, složitých postavách, to je top!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Panovační Lvi, toužící po vládnutí a autoritě, si na sezení u televize moc nepotrpí. Jedině že by dávali zajímavý dokument o mocné osobnosti, která by je mohla inspirovat či ovlivnit. Se Lvem je těžké sledovat televizi, protože potřebuje neustále mluvit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou zvláštní perfekcionisté. Potřebují realitu, opravdovost. Televizi považují za zbytečný rušivý element v domácnosti. Mnohem raději si zajdou do divadla. Představení o vtipných, komplikovaných lidech je zaujmou.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou tak trochu televizní maniaci. Je to pro ně forma relaxace. Milují komedie, především ty romantické. A ať jde o sebevětší hloupost, je jim to jedno. Nepotřebují hlubší myšlenku. Potřebují jen sledovat a odreagovat se.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír očekává dokonalost. Nápad, hlubší myšlenku, dokonalý okamžik daného snímku. Co se týče filmů, je velmi kritický. Než si vůbec nějaký pustí, vyhledává nejrůznější recenze. Ale radši než televizi dává přednost internetu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou praktičtí a mají velký přehled. Sledování televize je pro ně ale naprostá ztráta času. Milují cestování, dobrodružství a poznávání všeho a na vlastní kůži. Když už se musí koukat na televizi, pravděpodobně půjde o dokument o cestování.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou neúprosní, pokud jde o získání toho, co chtějí. Stejně by to měli mít i hlavní protagonisté filmu, který budou Kozorozi sledovat. Ti se nikdy nevzdávají a nedovolí to ani své filmové postavě. Takže sledování televize je pro Kozoroha nějakým způsobem důležité.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři potřebují v tom, co sledují, hledat pravdu, poctivost a osobní hodnoty. Nemají rádi, když nemají věci pod kontrolou. Při sledování potřebují mít vždy náskok a svůj klid.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby rády sledují zamilované příběhy, ale i psychologické filmy, u kterých se mohou vžít do hlavních postav a použít tak svou intuici. Chtějí se do svých postav vcítit a poznat je. Když je něco opravdu zaujme, vydrží u televize hodiny.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články