Milena (39): Všichni mi říkají, jak jsem hloupá, když jsem chlapovi odpustila nevěru. Já ho ale pořád miluju

Milena (39): Všichni mi říkají, jak jsem hloupá, když jsem chlapovi odpustila nevěru. Já ho ale pořád miluju
Zdroj: Freepik

Milena to nemá jednoduché. Po narození dcerky zjistila, že ji přítel podvádí se sousedkou. Dala mu proto košem a rozhodla se otevřít novou kapitolu ve svém životě. Jenže Dominik ji nechce nechat jít.

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 07. 2021 13:00

Před čtyřmi lety jsem přes seznamku poznala muže, do kterého jsem se bezhlavě zamilovala. Nikdy jsem nic podobného nezažila. Nic jsem nedbala na rady kamarádek, které tvrdily, že je to už od pohledu sukničkář.

Nacházela jsem v domě cizí věci

Já tomu nechtěla věřit, i když jsem ho občas podezírala z nevěry. Vždy mě ale ujistil, že jsem jeho jediná láska. Po třech letech jsme koupili starší domeček a já otěhotněla. Zatím jsem bydlela u sebe v bytě, než Dominik barák zrekonstruuje. Já mu pomáhala, jak mi bříško dovolilo.

Když se nám narodila dcerka, jezdila jsem na barák pořád méně. I při těch řídkých návštěvách jsem ale občas zaznamenala věci, které jsem neznala známé. V kuchyni například leželo cizí nádobí. "To jsem si půjčil od sousedky," říkával přítel.

Další ráno jsem přijela do domečku a nemohla Dominika nikde najít. Najednou jsem po očku zahlédla, jak vychází z vedlejšího domu. Začalo mi vrtat hlavou, co tam dělal. Pohádali jsme se kvůli tomu. Vzala jsem kočárek a odešla. Po cestě domů jsem měla výčitky, že zůstal sám na baráku, dře tam a já se chovám jako stíhačka. Koupila jsem mu tedy zákusek a vrátila se.

Podváděl mě se sousedkou

V předsíni jsem zavolala: "Miláčku, něco jsem ti přinesla!" Přiběhl mi naproti a řekl, že máme návštěvu. Když jsem vstoupila do obýváku, seděla na pohovce ona sousedka. A jako by nic se na mě usmívala. "Co tady děláte?" zeptala jsem se jí. Na to odpověděla: "Pozval mě váš přítel." Začala jsem na ni křičet, ať vypadne. Měla jsem v náručí dcerku a nemohla nic jiného udělat. Nejraději bych ji vytáhla za vlasy z baráku.

Přítel se nakonec rozhodl dát přednost sousedce a já se nastěhovala do našeho domu. Potkávala jsem je v obchodě, kde jsem s dcerkou nakupovala. Myslela jsem, že z toho zešílím. Hodně nocí jsem probrečela. Nevěděla jsem, co dál. Dominik chodil přes den k nám zkontrolovat, jak žijeme, a byli z toho jen hádky. Tak jsem se rozhodla, že se znovu přihlásím na seznamku, i když moc šancí jsem tomu nedávala. Kdo by chtěl ženskou s malým miminem?

Znovu jsem mu odpustila

Zájemců nakonec bylo víc, než jsem čekala. Řekla jsem Dominikovi, že už mám někoho jiného a že prodáme dům. On z toho šílel. Začal strašně žárlit. Hodně jsme se kvůli tomu pohádali, dokonce mě i fyzicky napadl.

Nakonec mi došlo, že nikam odejít nechci. A bohužel nikoho jsem neměla ráda tak jako Dominika. Rozhodla jsem se, že prodej baráku nebyl nejlepší nápad a Domčovi řekla, že v něm tedy zůstanu. "A ty klidně zůstaň s ní," dodala jsem. Stejně ale za mnou každý den chodil, provinile koukal a já zjistila, že ho pořád miluji. Všichni mi říkají, že jsem hloupá, když jsem mu odpustila, ale já si jsem jistá, že jiného chlapa už nepotkám a ani nechci.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články