Víte, jak zabránit předčasnému stárnutí pokožky způsobenému opalováním?

Bronzové opálení bez známek stárnutí
Zdroj: N-Medical

Opálená pokožka sluší snad každému. V létě je vystavována slunečním paprskům prakticky pokaždé, když se pohybujete venku. Můžete ležet na pláži, procházet se ulicemi, pracovat na zahrádce a stále na vás svítí sluníčko. Pozor však na projevy stárnutí pokožky. Dopřejte jí proto náležitou péči a hydrataci po opalování.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 08. 07. 2021 07:30

Co sluníčko dělá s naší kůží a krásou z dlouhodobého pohledu?

Pokud se budete dlouhodobě opalovat, vaše kůže bude ztrácet pružnost, elasticitu a předčasně se začnou objevovat vrásky. Dalo by se říci, že se kůže předčasně vyčerpá, a tomu je třeba zabránit. Viditelné vrásky jsou už jenom projevem předčasně stárnoucí kůže.

1. Natírejte se před opalováním, mazejte se i po opalování

V lékárnách i drogeriích koupíte krémy a emulze, které vám pomohou s ochranou pokožky před škodlivými vlivy UV záření. Krémy a masti ochrání povrchovou vrstvu kůže proti poškození v krátkém časovém horizontu, ale to nestačí. UV záření totiž proniká hluboko do kůže a degraduje v kůži obsaženou kyselinu hyaluronovou, poškozuje i kolagenní vlákna, a to způsobuje předčasný vznik vrásek.

2. Hydratujte zevnitř

Dostatečná hydratace v letním období je základ. Naše tělo obsahuje více než 55 % vody a je nutné ji pravidelně doplňovat. Kyselina hyaluronová v kůži na sebe váže vodu a právě tento proces pokožku chrání před stárnutím a vznikem vrásek. Můžete si dokonce připravit antiaging nápoj, který vám hydratuje tělo a doplní kyselinu hyaluronovou. A je to překvapivě jednoduché. Do svého oblíbeného nápoje přidáte 1-3 ml kyseliny hyaluronové a z obyčejného nápoje uděláte super nápoj s antiaging účinky.

[caption id="attachment_241795" align="aligncenter" width="1024"]N-Medical Kyselina hyaluronová od N-Medical pro vnitřní užití[/caption]

Kyselina hyaluronová se užívá vnitřně?

Ano, je to tak. Když ji namažete na sebe, tak se dostane jenom do malé hloubky a svoji práci odvede na povrchu kůže. Pokud ji ale dodáváte vnitřně, tak pronikne úplně všude. I do velmi hlubokých vrstev, kam se krém ani sérum nemá šanci dostat.

Kyselina hyaluronová používaná v Hyaluron N-Medical pochází ze Švýcarska. Samotný Hyaluron N-Medical ve formě roztoku se vyrábí v Hradci Králové a kombinuje vysokomolekulární i nízkomolekulární složku. Roztok se lépe vstřebává a nedráždí žaludek, proto je tak oblíbený. Skvěle funguje a dávkování je příjemné. Používá se na klinikách estetické medicíny, v dermatologických ordinacích, koupit si ho můžete v lékárnách. Prodává se od roku 2016 a nyní je k dostání ve více než 10 zemích.

Více na stránkách shop.n-medical.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články