Vlnité mikádo je hitem léta 2022: Jak vykouzlit tento účes v pohodlí domova?

Vlnité mikádo je hitem léta 2022: Jak vykouzlit tento účes v pohodlí domova?
Zdroj: Se souhlasem Franck Provost/Koláž Lifee.cz
Trendy vlnité mikádo v hnědém odstínu.Kombinace smyslné zrzavé barvy a hravého kudrnatého mikáda působí skutečně skvěle.Vlnitá verze mikáda sluší i blondýnkám. Hodí se jak pro kratší, tak delší verzi mikáda.+ 4 fotky+ 5 fotek

Mikádo se již mnoho let řadí k nejnadčasovějším účesům vůbec. A není se čemu divit. Působí stylově a sluší prakticky všem ženám. Letos pak bude trendy především vlnitá verze mikáda, která perfektně podtrhne vaši ženskost.

Dana Klementová
Dana Klementová 19. 05. 2022 14:30

Hledáte-li inspiraci na trendy letní účes pro rok 2022, vlnitá verze mikáda je skvělou volbou, ať už jste blondýna, bruneta či zrzka. Jak ho vykouzlit i v pohodlí domova? 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ana Geislerová (@geislerka)

Jak na trendy a šik vlnité mikádo?

Vlnité polodlouhé vlasy vypadají skutečně šik a lichotí snad všem ženám bez ohledu na věk. Ne všechny dámy ale byly od přírody obdarovány vlnitými vlasy, a tak si ke kudrlinám musejí trochu dopomoci. 

Ať už toužíte po něžných vlnkách, elegantních loknách nebo objemných vlnách, základem je kromě použití vhodné vlasové kosmetiky také kvalitní přístroj na úpravu vlasů. „Pokud si ženy chtějí vlasy pravidelně natáčet, měly by používat výhradně kvalitní žehličky a kulmy. Dále by neměly zapomínat na termoochranu vlasů, říká pro web Lifee.cz kadeřník Lukáš Klucký.  

Co se týče postupu, nejprve vlasy vyfoukejte do požadovaného objemu a následně pomocí kulmy či žehličky, záleží na vás, s čím se vám lépe pracuje, vlasy natočte. 

Jestliže se naopak přirozeně kudrnatými vlasy pyšníte, nezapomeňte do péče o ně zařadit repair a smooth vlasové přípravky, které pomáhají s hydratací, neboť právě vlnité vlasy bývají zpravidla sušší. Dále vsaďte také na vyživující masky a vlasové oleje, které dopomohou k přirozeně zářivému vzhledu vaší hřívy. Co se týče sušení kudrlin, ideální je, pokud zvolíte vhodný difuzér.

Inspirace na vlnitou verzi mikáda

Jestliže o vlnitém mikádu také přemýšlíte, můžete si prohlédnout naši fotogalerii, kde na vás čeká mnoho inspirace. Obzvláště během blížícího se léta bude tento účes skutečně in.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články