Leoš Mareš terčem pomluvy: Sdílel video, které znepokojí každého milujícího rodiče

Leoš Mareš terčem pomluvy: Sdílel video, které znepokojí každého milujícího rodiče
Zdroj: Showpix

Velmi nepříjemné chvíle prožívá Leoš Mareš (45). Populárnímu moderátorovi přišla SMS zpráva od fanynky, že jistý muž šíří v rámci přednášek na jihočeských základních školách informaci, která se bytostně dotýká Leoše i jeho rodiny. Zprávu v pátek večer sdílel moderátor na svém Instagramu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 23. 04. 2022 09:13

Terčem oné pomluvy, jak Mareš tvrdí, je to nejcennější a nejnevinnější, co má - jeho ani ne dvouměsíční dcerka Alex. "Ten pán na přednášce pro sedmou třídu říkal, že je můj příbuzný a já se mu svěřil, že jsem dcerku nechtěl, jsem nešťastný z toho, že ji mám, a udělal jsem to jen kvůli své ženě, protože ji miluju. Mně z toho úplně naskakuje husí kůže," prohlašuje ve videu viditelně zdrcený Leoš.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Přednášejícímu měl Leoš Mareš sdělit citlivé informace u piva

Informaci si ověřoval u ředitelky Základní školy Besednice, kde se přednáška jistého Marka Pavlíka měla konat v rámci série workshopů pro sedmé třídy. Ta mu obratem sdělila, že pán na dané ZŠ skutečně přednášel a žákyně ředitelce potvrdily, že o Marešovi hovořil jako o svém příbuzném. "Tvrdil jim, že jsem mu to sám říkal. Že jsem s ním byl včera na pivu v Kaplici a tam jsem se mu svěřoval, že jsem nešťastnej z toho, že se mi narodila Alex," pokračuje moderátor.

Mareš nyní uvažuje, že se bude bránit soudně. "Bavili jsme se o tom, zda to hlásit na policii a bylo mi řečeno, že ano, že je to jasné zasažení do osobnostních práv. Nejde totiž o to, že by to říkal kamarádovi u piva, ale v rámci přednášky na svém turné po školách," kroutí hlavou moderátor. "Prosím ty, kteří na jeho přednáškách byli, nebo rodiče dětí, aby se mi ozvali, a zároveň prosím pána, aby to nedělal. Ty pomluvy, co šíří, nejsou pravda," dodává Mareš.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články