10 nejvlivnějších Češek na Instagramu: Je mezi nimi i čarokrásná malířka

10 nejvlivnějších Češek na Instagramu: Je mezi nimi i čarokrásná malířka
Zdroj: Showpix/koláž Lifee

Instagram už dávno není jen místo ke sdílení hezkých fotek, ale také pracovní nástroj, kterým lze slušně vydělat. Pokud tedy máte počty followerů jako desítka nejvlivnějších českých dívek a žen.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 07. 05. 2021 12:12

V desítce nejvlivnějších Češek na Instagramu se samozřejmě nachází spousta mediálně známých tváří, ale některé možná budete naopak znát jenom podle jména, protože za sebe nechávají promlouvat hlavně práci. Tipněte si, které dívky a ženy dokáží podle informací Wikipedie nejlépe pracovat se sociálními sítěmi a získávat si nové fanoušky nejen z Česka? A kolik lidí je sleduje?

10. Alena Šeredová (581 557)

Česká vicemiss a světová modelka žije dlouhodobě v Itálii, kde se jí narodily i tři děti - Louis Thomas, David Lee a ke dvěma klukům loni v květnu přibyla Vivienne Charlotte. Roztomilá holčička momentálně tvoří velkou část Instagramu třiačtyřicetileté Aleny Šeredové.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alena Šeredová (@alenaseredova)

9. Petra Kvitová (602 681)

Jedna z našich nejúspěšnějších tenistek a dvojnásobná vítězka Wimbledonu nedávno oslavila 31. narozeniny. Loni řekla pro BBC, že by chtěla vést normální život a najít si opravdové přátele, ale láska k tenisu je pořád silnější. A když je na kurtu, tak se cítí být sama sebou. Přes všechny úspěchy je Instagramový účet Petry Kvitové sympaticky normální a někdy byste možná ani nepoznali, že jde o tenistku, která je na 12. místě světového žebříčku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Petra Kvitova (@petra.kvitova)

8. Dara Rolins (670 594)

Osmačtyřicetiletá zpěvačka nedávno oslavila s dcerou Lolou její 13. narozeniny. Sama Dara ale víc zásobuje sociální sítě fotkami z práce nebo cvičení, kterým si už dlouho udržuje obdivuhodnou figuru. Jedno takové zveřejnila o magickém růžovém úplňku, ke kterému si pořídila i tematický růžový úbor.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

7. Denise Milani (698 398)

Pětačtyřicetiletá Denisa Krajíčková z Frýdku-Místku žije od 90. let ve Spojených státech amerických, kde pracuje jako fotomodelka a propagátorka fitness a motivačních citátů. Vedle štíhlé postavy dává Denise Milani na obdiv především bujný a prý přírodní dekolt.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Denise Milani (@denisemilaniofficial)

6. Shopaholic Nicol (730 193)

Nikola Čechová začínala před téměř deseti lety na Youtube, ale pak přesedlala na jiná média a dnes je slavnou a úspěšnou influencerkou a moderátorkou Snídaně s Novou. Byť má Instagram plný stylových fotek, někdy si sem „jen tak“ vloží i takovou, s níž není spokojená a má na ní třeba akné nebo pár kil navíc. A po čase se k ní vrátí a ukáže, jestli se jí povedlo něco změnit. Nedávno třeba kvůli lepšímu pocitu ze svého těla zhubla jedenatřicetiletá Shopaholic Nicol 5 kilo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nikola Čechová (@shopaholicnicol)

5. Zuzka Light (766 156)

Osmatřicetiletá fitness trenérka žije v Los Angeles a tak je její Instagram zaměřen na větší publikum a v angličtině. Doménou Zuzky Light jsou dnes videa o cvičení, a proto je ještě úspěšnější na Youtube, kde má její kanál 109 milionů zhlédnutí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ZUZKALIGHT.com (@zuzkalight)

4. Monika Bagárová (813 171)

Šestadvacetiletá zpěvačka se proslavila v roce 2009 účastí v Česko Slovenské SuperStar, kde si později zkusila i roli porotkyně. Je hrdou mámou dcery Rumii, která se přišla na svět loni v květnu. Společně si užívají nejen život, ale zjevně také focení pro Instagram, kde Monika Bagárová střídá fotky rodiny se slušně placenými příspěvky s výrobky pro děti.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

3. Karolína Kurková (834 861)

Sedmatřicetiletá česká modelka světového formátu prokládá profesionální pracovní fotky neméně zdařilými obrázky ze soukromí, kde hraje prim její rodina. Každou chvíli by na svět Karolína Kurková měla přivést na svět třetí dítě a tak lze předpokládat, že po fotkách s bříškem budou následovat záběry toužebně očekávané holčičky, která dostala jméno Luna Grace.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

2. Anna Šulcová (846 992)

Dvaadvacetiletá příležitostní herečka a influencerka má sice Instagram plný hezkých a stylizovaných fotek, ale stejně tak dokáže využít vysoký počet followerů na dobrou věc. Třeba nedávno byla Anna Šulcová hodně slyšet a vidět, když se zapojila do vyvracení fám spojených s očkováním proti covidu-19.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Šulcová (@anasulcova)

1. Silvie Mahdal (1 081 061)

Na špici nejsledovanějších žen českého Instagramu se drží již dlouhou dobu, přestože neukazuje sama sebe, ale svou práci. A jakou práci! Úchvatné černobílé kresby Silvie Mahdal lze ve videích sledovat již od prvního tahu tužkou a fascinace vás neopustí ani po jejich shlédnutí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Silvie Mahdalova (@silviemahdal_art)

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články