Magický růžový superúplněk: Kterých znamení zvěrokruhu se nejvíce dotkne?

Magický růžový superúplněk: Kterých znamení zvěrokruhu se nejvíce dotkne?
Zdroj: Pixabay

Úplňky jsou magické a řada lidí k nim chová přirozený respekt. Plný svit měsíce svádí k nejrůznějším vyprávěním na hraně fantazie a reality. Růžový úplněk, který nastane v úterý 27. dubna, přináší pozitiva, ale i zápory. Co o něm víme a jak můžeme jeho sílu využít?

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 25. 04. 2021 10:30

Každý úplněk s sebou nese něco trochu jiného a je jinak silný. V úterý 27. dubna v 5:31 nastává ten dubnový.

Růžový úplněk

Dubnový úplněk má hned několik pojmenování. Kromě růžového se mu říká i rybí nebo také úplněk rašící trávy. Bude to letošní první superúplněk, při kterém je Měsíc nejblíže Zemi. To znamená, že Měsíc bude nadstandardně velký (zhruba o 7 %) a velmi jasný (zhruba o 15 %). Protože ale nastane ráno, tak ho příliš neuvidíme. Jasný měsíc ale budeme moci zhlédnout už v druhé polovině noci na 27. dubna.

Název růžový dostal podle rostliny Phlox subulaty (plamenka šídlovitá), která vyniká nádhernými růžovými květy.

Co nás čeká při růžovém úplňku?

Měsíc se nachází ve znamení Štíra, což představuje nálož emocí. Emoce jsou sice pro úplněk typické, ale ten letošní růžový bude ještě mnohem intenzivnější. Jestliže jste do měsíčního cyklu vstoupili pozitivně, pak se v tomto duchu ponese také celý úplněk. Jestliže ale nálada spíš zahrnovala úzkosti, stres, apatii, hněv, pak se tyto stavy budou spíše prohlubovat. Objevit se také mohou náhlá vyjasnění nejistot.

Vodní znamení zvěrokruhu Štír může pro některá z ostatních znamení přinášet velmi intenzivní zdroj energie. V duchu Štíra bude pulzovat chaotická, horkokrevná a romantická energie plná sexuality. A to v pozitivním i negativním smyslu (žárlivost, podezíravost). V opozici vůči tomuto úplňku je Uran, který typicky přináší nepříliš zábavná překvapení.

Kterých znamení zvěrokruhu se toto postavení hvězd nejvíce dotkne? Zasaženi budou především Lvi, Střelci a Štíři. Přestože nás čeká velmi intenzivní nálož emocí všeho druhu, je třeba pamatovat na dobrý úmysl.

Nezapomínejte, že za úplňku mají bylinky největší sílu. Štír má silný vliv na pohlavní orgány, močový měchýř a močovod. Když se v těchto dnech zaměříte na tuto oblast zdraví, prospějete jí mnohem více. A to jak z preventivního, tak i léčebného hlediska.

Zdroje informací:

Wikipedia.org

almanac.com

russh.com

insightfulpsychics.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články