Horoskop ke svatojánskému superúplňku: Koho čeká balík peněz a kdo by si měl zameditovat?

Horoskop ke svatojánskému superúplňku: Koho čeká balík peněz a kdo by si měl zameditovat?
Zdroj: Freepik

Přichází první letošní superúplněk, řečený růžový nebo také svatojánský. Už víte, co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu právě v období, kdy na nás působí síla Luny a intenzivně nás vede ke změně? Zjistěte to ve speciálním horoskopu!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 06. 2022 06:00

Červnovému úplňku se říká svatojánský, protože nastává kolem svátku svatého Jana. Letos se ho dočkáme v úterý 14. června v 13:51 ve znamení Střelce. Půjde rovněž o první superúplněk roku 2022. Tím bude jeho intenzita ještě zesílena. V popředí zájmu se ocitne láska a tradičně také finance, které jsou letošním velkým tématem. Co čeká právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Během úplňku máte šanci splnit si finanční sny. Podaří se vám vydělat velký balík peněz, kterým si zajistíte báječné léto a zážitky. Konečně se vaše pracovitost vyplácí!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Úplněk vyřeší vaše problémy na poli lásky. Ať už jste byli nejistí nebo toužili po něčem novém, Vesmír je připraven vám splnit všechna přání.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Neřešte během úplňku své problémy před cizími lidmi. Dejte sami sobě čas, aby ve vás uzrálo rozhodnutí, které chcete udělat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nezakazujte si cestu, kam vás srdce táhne. Někdy může být volání duše příjemná změna, někdy děsivé. Ale jedině tak zjistíte, jaké máte v životě poslání.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

O to, oč tolik stojíte, musíte nejprve přesně požádat. Podpořte svůj záměr vedenou meditací, která bude zaměřena na transformaci.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Měli byste si splnit, po čem toužíte. Ať už je to pár dní volna, vysněná dovolená nebo cokoliv jiného, odkládání už bylo dost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Buďte odvážní a zamilujte se až po uši. Občas až příliš přemýšlíte, co by se mohlo pokazit, a nepustíte se do věcí, které by bývaly dopadly dobře.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Buďte pro jednoduchá řešení! Zbytečně vymýšlíte cesty, kterými se vydat, přitom tu nejlepší máte před sebou. A tentokrát to zkuste bez domněnek.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dojde vám, jak moc jste něco pokazili a jak málo šancí máte na nápravu. Vyřčená ostrá slova se těžce vracejí zpět. Nikdy nevíte, jak někomu ublíží to, co řeknete. Pamatujte si to pro příště.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zbytečné utrácení by vás přišlo pořádně draho! Pečlivě rozmýšleje, co potřebujete a bez čeho se v klidu obejdete. Ušetřené peníze se vám budou později hodit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Více buďte, méně analyzujte. Vypadá to, že během úplňku přijde zásadní událost, která založí půdu pro vaše budoucí povýšení. Máte se na co těšit!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Otevřete se novým možnostem, které vám Vesmír velmi rád pošle do cesty. Není nic, co byste teď nezvládli. Vaši blízcí na vás budou náležitě pyšní!

Další horoskopy ➔

Zdroje informací:

womanandhome.com

stylecaster.com

Instyle.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články