Velký horoskop lásky na červen 2022: Vodnáři najdou ztracené jistoty, Berani se vzpamatují z rozchodu

Horoskop lásky na červen 2022: Berani se vzpamatují z rozchodu
Zdroj: Pexels

Podívejte se, co vás v červnu 2022 čeká na poli lásky! Kdo se zamiluje, kdo ocitne v pokušení podvést svého partnera a kdo má před sebou pořádný kus práce především na sobě samém? Odpovědi najdete v našem velkém horoskopu!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 31. 05. 2022 06:00

Šestý měsíc v roce se ponese ve znamení sebelásky a hledání toho správného nastavení duše. Protože pokud chceme, aby v nás ostatní viděli báječnou bytost, kterou budou bezmezně milovat, musíme ji prvotně vidět sami v sobě. Co čeká v červnu 2022 vaše znamení zvěrokruhu?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Konečně se ve vašem vztahu všechno uklidní a přijde zasloužená úleva. Dramat už bylo až dost, nemyslíte? Řešení, které tolik toužíte najít, máte jen ve svých rukou. Udělejte si více času na romantické večery s partnerem, které už oba potřebujete jako sůl. Pomůže vám v tom, když si během léta naberete na svá bedra méně práce. I váš protějšek to jistě ocení.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Potýkat se budete se sokem v lásce, který vám ale možná dá cennou lekci do života. Nakonec, pokud to nevyjde, jde jen o zkušenost, která vám má něco předat, něco vás naučit. Vesmír vždy vede lidi správným směrem a přináší jim do života to, co je pro ně prospěšné. Nezadaní budou toužit hlavně po flirtu a vášnivých setkání, kterých budou mít požehnaně zejména kolem půlky měsíce.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Ti, kteří čelili ztrátě partnera nebo rozchodu, se konečně postaví na nohy a chytnou druhý dech. Každá cesta má svůj cíl, byť je někdy dlouhá. Nakonec vše dopadne dobře a budete rádi, že jste to nevzdali. Pečujte o sebe, rozmazlujte se a buďte k sobě laskaví. To je to nejvíc, co pro sebe můžete udělat. Aby vás miloval druhý, musíte milovat hlavně sami sebe.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V červnu půjde u vás doma hlavně o společné zájmy. Zoufale vám totiž chybí téma k večerní skleničce něčeho dobrého. V půlce měsíce se objeví něco, co vás naprosto pohltí a strhnete s sebou i vašeho partnera. Odvaze hvězdy přejí i v intimní sféře. Nebojte se navštívit erotický obchod a přinést domů hračky, které jste dosud neměli odvahu vyzkoušet. Zabavit se dá přece různými způsoby...

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

U vás se červen ponese ve znamení sebelásky a hledání smyslu. Rychle si uvědomíte, že to, po čem toužíte, je ve skutečnosti skryto ve vás. Naučte se milovat sami sebe a potom k vám láska přijde cestami, které by vás nikdy nenapadly! Nenechte si také radit od ostatních. Klíč ke štěstí máte v sobě.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nezadané Raky čeká láska na pracovišti. A ne jen tak ledajaká! Dejte šanci i tomu, kdo by vás dříve pro svůj vzhled nezaujal. Když odloupnete skořápku, zjistíte, že jste něco důležitého přehlédli. Nezapomeňte - vzhled se časem i stárnutím mění, ale povaha je něco, co v člověku zůstává. Vybírejte proto moudře.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V červnu se budete učit dávat ve vztahu zpětnou vazbu tak, jak to znáte z práce. Jen pokud budete se svým protějškem otevřeně komunikovat, můžete nalézt soulad duší, po kterém tolik toužíte! Vztah je práce jako každá jiná. Ten pravý se nehledá, ale buduje.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dejte si tento měsíc pozor na komunikaci a neslibujte nic, co nedokážete splnit. Jen byste tím podkopali důvěru svého partnera, který už teď často váhá, jestli vám má, či nemá věřit. Soustřeďte se na rodinnou pohodu, která pro vás bude základním stavebním kamenem pro kariérní úspěch.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vypadá to, že někteří z vás se v červnu ocitnou v pokušení podvést svého partnera! Zakoukat byste se mohli na pracovišti nebo městské slavnosti. Rychle si ale uvědomíte, co dáváte všanc, a hodíte tam zpátečku. Dejte si opravdu pozor, ať vaše platonické vzplanutí nepřejde do fyzického kontaktu. Toho byste hořce litovali.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Na sociálních sítích se tváříte, že je vše v nejlepším pořádku, uvnitř vaše duše ale křičí. Jste vyprahlí a zoufale toužíte po citu. Zejména v červnu byste se měli zaměřit na své cíle. Máte totiž neustále pocit selhání, ale nedokážete přesně určit, po čem vlastně toužíte. A to se netýká jen lásky, ale i práce. V červnu máte šanci to změnit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Výbušnost a náladovost vašeho partnera tkví v něčem úplně jiném, než si myslíte. Zkuste druhým více naslouchat a nespoléhat na to, že vše víte. To, že vám něco připadá úplně malicherné, ještě neznamená, že to druhého nemůže vážně trápit. Buďte empatičtí, ačkoliv to není vaše typická vlastnost.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Čeká vás měsíc plný vášně! Zastavte se cestou z práce v erotickém obchodě a přineste domů to, co už jste chtěli dlouho vyzkoušet. Možná bude váš partner zpočátku překvapený, ale uvidíte, jak rád vaše touhy nakonec podpoří! Správné nastavení intimity bude v červnu vaším tématem číslo jedna.

Více horoskopů ➔

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články