Jeseteří superúplněk ve Vodnáři přichází: Tři znamení zvěrokruhu, kterým přinese štěstí

Jeseteří superúplněk ve Vodnáři přichází: Tři znamení zvěrokruhu, kterým přinese štěstí
Zdroj: Unsplash

Jeseteří superúplněk, který připluje ve znamení Vodnáře, nastane v úterý 1. srpna ve 20:31. Štěstí přinese hlavně těmto třem znamením zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 29. 07. 2023 19:00

Další úplněk roku 2023 přichází ve znamení Vodnáře a s poněkud neobvyklým názvem. Web eXtra.cz píše, že Jeseteří úplněk dostal své jméno podle ryb, které v tomto období vyplouvají na hladinu, aby se mohly třít. Jde také o superúplněk, což znamená, že se Měsíc dostane k Zemi na vzdálenost menší než 360 tisíc kilometrů.

To, že je Jeseteří superúplněk ve Vodnáři, znamená především svobodu. Neměli bychom se snažit vázat si někoho k sobě, ale ani se na nikoho věšet. Nemuselo by to dopadnout dobře. Důležité je nezapomenout na relax a zábavu, velké úkoly by v tomto období měly chvíli počkat. A kterým třem znamením zvěrokruhu přinese štěstí?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jeseteří superúplněk přinese Blížencům finanční stabilitu. Znamená to, že mohou očekávat zajímavé pracovní nabídky nebo možnost investovat do dlouhodobých projektů. Díky svým zkušenostem hravě zjistí, co pro ně má smysl a co jim přinese finanční úspěch.

A právě tento šestý smysl jim zařídí pozornost někoho, kdo hledá šikovné a kreativní lidi. Pokud se Blíženci rozhodnou správně, z následné spolupráce budou mít prospěch všichni.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V lásce a romantice čekají Panny velké věci. Jeseteří superúplněk jim přinese hluboké porozumění a příležitost k dalšímu vývoji ve vztahu. To může znamenat společné bydlení, žádost o ruku, ale také vytoužené těhotenství...

A pokud jsou zrozenci ve znamení Panny náhodou single, tak podle horoskopu na ně čeká seznámení s člověkem, který by mohl být ten pravý. Jen musí vyjít z úzkého kruhu svých přátel a otevřít se novým známostem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají před sebou období duchovního růstu. Budou mít čas na to, aby hlouběji prozkoumali své nitro, našli klid a harmonii. A díky tomu všemu jim do života vejde pozitivní energie.

Ta poznačí všechno, rodinné vztahy, zdraví i práci. Vodnáři zkrátka budou mít štěstí v mnoha oblastech. A je jen na nich, jestli to využijí pouze pro sebe, nebo se podělí. Něco nám ale říká, že dobrosrdeční Vodnáři využijí tuto příležitost a zlepší život také spoustě dalších lidí.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články