Velký horoskop lásky na srpen 2023: Býky čekají milostné hrátky v přírodě, Štíři se konečně zamilují

Horoskop lásky na srpen 2023: Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu
Zdroj: Unsplash

Horoskop lásky na srpen 2023 přináší téměř všem znamením zvěrokruhu spoustu emocí a dobrých zpráv ohledně vztahů. Existují ale výjimky. Jedno znamení bohužel bude muset o svůj vztah bojovat. Pokud se do toho pořádně opře, nic ještě není ztracené!

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 07. 2023 20:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani budou v srpnu pociťovat silné a vášnivé emoce. Páry čeká měsíc plný romantiky a intenzivních zážitků. Budete si víc věřit a navzájem se podporovat. Zaměřte se na společné plány do budoucna a postupně rozvíjejte důvěru, která je základem každého vážného vztahu.

Pro nezadané: Single lidé narození ve znamení Berana mají před sebou vzrušující měsíc plný nových setkání. Měli by si ale dát pozor na neuvážená rozhodnutí. Lásku je lepší nechat rozkvést přirozeně...

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býky nebude srpen 2023 zrovna klidný měsíc. V intimní sféře zažijí jednu revoluci za druhou a sex v přírodě pro ně přestane být něco, o čem již dlouho sní...

Pro nezadané: Single Býci se stanou lovnou zvěří a budou muset odolávat nástrahám opačného pohlaví. Je jenom na nich, jestli jim to bude takto vyhovovat, nebo prahnou po trvalejším vztahu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Srpen si pro Blížence připravil porci vášně a emocí. Bude to opravdu vzrušující měsíc. Také páry se mají na co těšit. Půjde nejen o vášnivé diskuse, ale zažijete sex, který vám pořádně zamotá hlavu.

Pro nezadané: I single Blíženci si srpen 2023 pořádně užijí. Bude to čas spontánních dobrodružství. Měli by být otevřeni všemu, co jim život přinese.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Srpen 2023 bude pro Raky klidný, ve vztahu se mohou těšit na harmonii. Páry budou prožívat hluboké a intimní chvíle. Důležité je zaměřit se na vzájemné porozumění a vytváření společných zážitků, které posílí lásku. A tím se myslí nejen držení za ruku, ale také dovádění v ložnici.

Pro nezadané: Raci by se měli trošku zklidnit a prozkoumávat své city. Není nutné spěchat do nového vztahu za každou cenu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zrozence ve znamení Lva bude v srpnu ovládat vášeň. Neměli by však zapomínat na to, že v lásce jde také o vzájemný respekt a podporu. Ne vždy se to nejdůležitější odehrává v posteli.

Pro nezadané: Lvy čeká nová láska, protože jejich charisma působí na ostatní jako magnet. Neměli by však hazardovat s city druhých lidí, protože by se jim to mohlo vymstít...

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny by se v srpnu měly zaměřit na svůj vnitřní růst a rozvoj. Pokud budou důvěřovat svým instinktům a naslouchat srdci, všechno dobře dopadne. Budování pevného vztahů je totiž priorita číslo jedna.

Pro nezadané: Lidé narození ve znamení Panny by si měli vzít oddechový čas, věnovat se svým zájmům a vlastnímu vnitru. Láska přijde, až na to budou připraveni.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Srpen 2023 bude pro zrozence ve znamení Vah o harmonii a rovnováze ve vztazích. Měli by se snažit vyhýbat konfliktům a hledat společné řešení. Díky tomu je čekají nádherné a romantické chvíle. Jen vzájemné porozumění a komunikace totiž udrží lásku živou.

Pro nezadané: Nastane čas na hledání rovnováhy v životě. Krátkodobé vztahy jsou možná fajn, ale není lepší mít po svém boku někoho, o koho se můžete doopravdy opřít?

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíry čeká měsíc plný výzev. Jejich vztah je totiž trochu narušený. A musí využít všech svých zkušeností, aby se jim ho povedlo zachránit.

Pro nezadané: Nastal čas sebrat se a projevit odvahu. Díky tomu se Štíři konečně vymaní z osamění a po dlouhé době se konečně zamilují. Bude z toho vztah na celý život?

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V srpnu se Střelci dočkají dobrodružství a nových zážitků, které posílí jejich vztah. Na dovolené objeví zajímavá místa a prožijí něco, na co budou vzpomínat ještě ve stáří.

Pro nezadané: Láska přijde nečekaně a od někoho, koho znají už hodně dlouho. Měli by tomu dát šanci.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha by v srpnu 2023 měli investovat čas a úsilí do svého vztahu. Jedině tak se jim povede udržet si ho a nechat ho rozkvétat. Vztah je totiž jako kytka, pokud mu nebudete věnovat péči, zahyne...

Pro nezadané: Kozorohy čeká konec turbulentního období a teď si budou moct vydechnout. Být single někdy není na škodu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou v srpnu plní inspirace a nových nápadů a všechno budou chtít sdílet se svým protějškem. Měli by si ovšem uvědomit, že je také důležité respektovat ostatní a dopřát jim špetku nezávislosti a svobody.

Pro nezadané: Srpen 2023 bude časem objevování a navazování nových přátelství. Nebraňte se tomu a uvidíte, že zažijete spoustu zajímavých věcí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou prožívat intenzivní emoce a hluboké spojení se svým partnerem či partnerkou. Patrně se ještě nikdy necítily tak šťastně a naplněně.

Pro nezadané: Ryby by měly odhodit strach a uvěřit v lásku. Bez ní je totiž svět šedivé a neutěšené místo...

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články