Nejlepší babičky podle horoskopu: 3 znamení, která svým vnoučatům připraví úžasné léto

Nejlepší babičky podle horoskopu: 3 znamení, která svým vnoučatům připraví úžasné léto
Zdroj: Freepik

Léto s babičkou obvykle znamená spoustu nezapomenutelných zážitků. Podívejte se, ve kterých znameních zvěrokruhu se rodí ty nejlepší babičky.

Jana Jánská
Jana Jánská 21. 07. 2023 05:55

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ženy narozené ve znamení Blíženců jsou energické a hravé. Léto strávené s vnoučaty pro ně představuje jedno nekonečné dobrodružství. Jsou zdrojem nápadů a zábavných aktivit, které rozvíjejí kreativitu jejich malých miláčků.

Babičky si užívají každý moment s vnoučaty, objevují nová místa a vytvářejí jim nezapomenutelné zážitky. Když mají děti babičku ve znamení Blíženců, nikdy se nebudou nudit. A jejich léto bude plné smíchu a zábavy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou pečlivé a organizované. Léto s vnoučaty pro ně znamená plánování a přípravu s velkým předstihem. Ale pak to nese ovoce, protože na takové léto vnoučata nikdy nezapomenou.

Babičky narozené ve znamení Panny se svým vnoučatům věnují s láskou, vytvářejí pro ně harmonické prostředí a podporují jejich rozvoj. Dovedou totiž šikovně spojit zábavu s kapkou učení, takže jsou báječnými průvodkyněmi svých vnoučat na cestě za objevováním světa.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zrozenci ve znamení Vodnáře jsou emocionální a laskavé bytosti. Léto s vnoučaty pro ně představuje čas naplněný láskou a péčí.

Babičky jsou oporou svým vnoučatům, naslouchají jim, objímají je a vytvářejí pro ně bezpečné prostředí. Společně si užívají výlety do přírody, plavání a pečení dobrot. Léto s babičkou, která se narodila ve znamení Vodnáře, je starosvětské a obejde se bez mobilu. Ale o to víc na něj děti budou časem vzpomínat...

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články