Účesy pro ženy narozené ve znamení Panny: Potrpí si na rafinované detaily a precizní střih

Účesy pro ženy narozené ve znamení Panny: Potrpí si na rafinované detaily a precizní střih
Zdroj: Freepik
Ženy narozené ve znamení Panny jsou velké perfekcionistky a mají smysl pro detail.To se odráží i na jejich účesu, který je vždy dokonalý.S neupravenými vlasy ženu ve znamení Panny jen tak neuvidíte.Jelikož si Panny zakládají na detailech, precizní střih je pro ně naprostou samozřejmostí.+ 6 fotek+ 7 fotek

Toužíte po změně účesu, ale váháte, jaká barva či střih vám budou nejvíce slušet? Zkuste se řídit tím, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodila, a chybu určitě neuděláte. Jaký účes nejvíce lichotí ženám narozeným ve znamení Panny?

Dana Klementová
Dana Klementová 25. 08. 2022 08:00

Jelikož jsou Panny považovány za největší perfekcionistky z celého zvěrokruhu, i jejich účes tomu odpovídá. Neupravené kudrliny u nich neočekávejte. Tyto ženy si totiž potrpí na detail. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Maxova (@terezamaxova)

Ženy narozené ve znamení Panny

Ženy narozené od 23. srpna do 22. září vynikají extrémní pečlivostí, pracovitostí a smyslem pro pořádek. Jsou to perfekcionistky, mají vytříbený vkus, často si libují v luxusu a potrpí si na kvalitu.

Mezi slavné ženy, které se v tomto období narodily, patří herečky Sophia Loren (87)Cameron Diaz (49) či Salma Hayek, zpěvačky Beyoncé (40), Pink (42) a Hana Zagorová (75) či třeba modelka Tereza Maxová (50).

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Michal Zapoměl (@michalzapomel)

Účesy pro ženy ve znamení Panny

Jelikož ženy narozené ve znamení Panny mají skutečný cit pro detail, jsou okouzlující a nadčasové, odráží se to i na jejich účesech. S neupravenými vlasy je totiž jen tak neuvidíte.

Skvěle se k nim hodí účesy s rafinovanými detaily. Například s elegantním uhlazeným culíkem chybu neudělají nikdy. Precizní střih je pro Panny, které se rády svěřují do rukou talentovaných kadeřníků, naprostou samozřejmostí. 

Nemají naopak rády žádné složitosti. I proto preferují spíše hladké účesy, případně si nechají vlasy přirozeně vlnité

Výběr vhodné barvy a střihu vždy konzultujte se svým kadeřníkem, ale řídit se můžete i barevnou typologií. Pokud jste jarní či letní typ, dejte přednost spíše světlejších barvám. Naopak ženy podzimního typu si mohou dovolit trochu extravagance v podobě smyslné zrzavé a zimní typ by měl upřednostňovat výhradně tmavé až černé vlasy.

Inspiraci na účesy pro ženy narozené ve znamení Panny si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články