Horoskop: 3 znamení, která by se nejraději vrátila do dětských let a užívala si letní prázdniny

Horoskop: 3 znamení, která by se nejraději vrátila do dětských let a užívala si letní prázdniny
Zdroj: Freepik

Víte, která znamení zvěrokruhu závidí dětem letní prázdniny? Podle horoskopu jsou hned tři. Podívejte se s námi, kdo by se rád vrátil do dětských let a užíval si prázdniny se vším, co k nim patří.

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 07. 2023 05:54

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou rodinně orientovaní a milují péči o své blízké. V průběhu letních prázdnin cítí, že jim něco chybí. Kvůli svým povinnostem a zaměstnání nemají tolik volného času na rodinu, kolik by si přáli. Nostalgicky vzpomínají na dětství, kdy byl každý den prázdnin plný volna, zábavy a bezstarostnosti.

Zrozenci ve znamení Raka mají jednu zvláštnost. Když jdou s dětmi na hřiště, neuvidíte je sedět s telefonem v ruce. Hrají si se svými potomky a tu a tam rádi usednou na houpačku.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Lidé narození ve znamení Střelce mají dobrodružnou povahu, touží po svobodě a nových zážitcích. Jakmile přijdou letní prázdniny, cítí, že je omezují každodenní povinnosti a pracovní závazky. Dospělý způsob života jim často brání v tom, aby si užili léto tak, jak by si přáli.

Chybí jim bezstarostnost, svoboda a vzrušení. To všechno Střelci naposledy zažívali jako děti. Proto se někdy rozhodnou vyrazit na dobrodružnou cestu po zábavních parcích, aby si na chvíli dopřáli radost. A také pocítili, jaké by to bylo, stát se znovu dítětem...

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou tvůrčí a citlivé bytosti, které se cítí nejlépe ve světě fantazie. O letních prázdninách mohou mít pocit, že jim něco uniká. Kvůli každodenním povinnostem nemají tolik času, aby se ponořily do světa svých představ.

Zrozenci ve znamení Ryb touží po časech bez starostí. Někdy se rozhodnou vydat na místo, kde je nikdo nezná, a s nadšením se spustí po tobogánu, aby si alespoň na chvíli připomněli dětství.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články