Horoskop pro ponožky v sandálech: Která znamení zvěrokruhu holdují tomuto módnímu stylu?

Horoskop pro ponožky v sandálech: Která znamení zvěrokruhu holdují tomuto módnímu stylu?
Zdroj: Freepik

Ponožky v sandálech sice zvednou nejedno obočí, ale kupodivu mají co do činění také s horoskopem. Víte, která znamení zvěrokruhu nedají dopustit na tuto kombinaci?

Jana Jánská
Jana Jánská 12. 07. 2023 05:41

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Zrozenci ve znamení Berana jsou sebevědomí a odvážní. Nebojí se vybočit ze zaběhnutých pravidel, ale rovněž mají smysl pro humor. Když někdy chtějí vyjádřit svou originalitu a nezávislost, sáhnou po ponožkách v sandálech. A ideálně po výrazné barvě, takže je uvidíte již z dálky.

Pokud potkáte člověka, který si hrdě vykračuje ulicemi s ponožkami v sandálech, s největší pravděpodobností to bude Beran.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy milují módu a vždy se snaží skloubit pohodlí a eleganci. A jak že s tím souvisí ponožky v sandálech? V posledních letech se ukázalo, že to vlastně může být v pořádku. A to, co bylo vysmíváno, je dnes součást trendů.

Lidé narození ve znamení Vah si tak v létě dopřejí pohodlí a nemají nohy otlačené od sandálů, protože jim je chrání ponožky. Někteří lidé možná nechápou, proč Váhy volí tuto kombinaci, ale pro ně je zkrátka důležité cítit se dobře.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci mají pověst trošku rozpolcených a nestálých jedinců. Možná i to je důvodem, proč spousta lidí narozených v tomto znamení nosí ponožky v sandálech. Zkrátka se nedovedou rozhodnout, jestli ano, nebo ne. A tak si řeknou, že je jim to vlastně jedno.

Kombinace ponožek a sandálů může působit trochu neobvykle nebo dokonce směšně, ale pro Blížence to někdy může být způsob, jak vyjádřit svou hravou a nekonvenční povahu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články