Dobro došli! Horoskop pro 3 znamení zvěrokruhu, která jsou v Chorvatsku jako doma

Dobro došli! Horoskop pro 3 znamení zvěrokruhu, která jsou v Chorvatsku jako doma
Zdroj: Unsplash

Dovolená v Chorvatsku je českou klasikou bez ohledu na znamení zvěrokruhu. My jsme se ale podívali na horoskop a vybrali tři znamení, pro která je Chorvatsko druhým domovem.

Jana Jánská
Jana Jánská 10. 07. 2023 05:48

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zrozenci ve znamení Lva by se do Chorvatska nejraději přestěhovali. Toto znamení je plné vášně a hrdosti, což jsou vlastnosti, které se v této zemi vyzdvihují. Lev si vychutnává slunce na plážích Jadranu, které ho nabíjí energií. Dokáže si užít také krásy místní přírody a rád objevuje historické památky.

Lev se díky svému charismatu a schopnosti najít si všude přátele neváhá zapojit do života místních obyvatel a zažívá nezapomenutelná dobrodružství. A mezi ně patří i pochutnávání si na vyhlášené chorvatské kuchyni. Díky přátelství s místními objeví dosud nepoznaná jídla, která v nabídce restaurací nenajde.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pro Váhy je Chorvatsko hotový ráj. Oceňují krásu a harmonii, kterou tato země nabízí. Zrozenci ve znamení Vah si užívají romantické procházky po malebných pobřežních městech a objevují okouzlující pláže s tyrkysovým mořem. Fascinuje je také chorvatská kultura a umění, ať už jde o historické památky, trhy nebo tradiční tance.

Pokud chcete v Chorvatsku potkat Váhu, zajděte si do té nejlepší restaurace. Lidé narození v tomto znamení totiž mají čich na to, kde se dobře vaří. A nemusí nutně jít o luxusní restauraci v pětihvězdičkovém hotelu. Váhy se totiž cítí mimořádně dobře ve společnosti místních lidí, kteří nedají dopustit na tradice. A to hlavně v kuchyni.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Podle horoskopu je Chorvatsko pro zrozence ve znamení Panny vysněnou destinací. Oceňují krásy přírody a klid, který jim tato země nabízí. Panny objevují národní parky a ostrovy, které jim umožňují uniknout od každodenního shonu. Při procházkách po starobylých vesnicích a úzkých uličkách historických měst si dovedou odpočinout lépe než na pláži.

Panny mají praktickou povahu, což jim v kombinaci se zvídavostí umožní zapojit se do místního dění a zkusit si třeba tradiční řemesla. Dovolená totiž pro ně neznamená jen povalování se na pláži. Řídí se heslem - Když jsi v Chorvatsku, chovej se jako Chorvat. A díky tomu si domů odnesou spoustu neotřelých zážitků.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články