Barbie a horoskop: Tři znamení, která mají doma legendární panenku

Barbie a horoskop: Tři znamení, která mají doma legendární panenku
Zdroj: Pixabay

Panenka Barbie "vychovala" už nejednu generaci. Podívali jsme se na horoskop a zjistili, která znamení se s ní nedokážou rozloučit ani v dospělosti.

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 07. 2023 05:54

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lidé narození ve znamení Lva mají smysl pro dramatičnost a touží být středem pozornosti. Barbie jim připomíná jejich vnitřní hvězdu a symbolizuje jejich vlastní krásu a sebevědomí. Proto po panence občas sáhnou a obléknou jí něco, co jim umožňují vyjádřit kreativitu a extravaganci.

Nebylo by velkým překvapením, pokud by ženy narozené ve znamení Lva zařadily do svého šatníku něco z pestrobarevného světa slavné panenky Barbie. Bylo by to vlastně jen potvrzení toho, že styl Barbiecore vládne světu módy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají smysl pro detail a pořádek. Vlastní nejen Barbie, ale také Kena a různé domečky a doplňky, které pečlivě organizují a zdobí. Při tom se projevuje jejich smysl pro detail a estetiku. Barbie jim pomáhá vyjádřit jejich pečlivou a kreativní povahu a nabízí jim možnost vytvářet dokonalé prostředí.

Zrozenci ve znamení Panny totiž touží po dokonalosti, pořádku a kráse. A když tohle všechno nenaleznou ve svém životě, alespoň na chvíli jim pomůže Barbie.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou nekonvenční jedinci s výraznou dávkou kreativity. Barbie, Kena a další příslušenství sice kupují pro své děti, ale také si s nimi hrají.

Ke klasické panence ovšem přistupují tak, že to odráží jejich jedinečný pohled na svět. Často sáhnou i po netradiční postavě ze světa Barbie, třeba té na vozíku. Díky tomu ve svých dětech podporují fantazii a vlastní smysl pro originalitu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články