Erotický horoskop na víkend: Kdo rozdmýchá dávnou vášeň a kdo v peřinách zažehná rozchod?

Erotický horoskop na víkend: Kdo rozdmýchá dávnou vášeň a kdo v peřinách zažehná rozchod?
Zdroj: Unsplash

Je na čase urovnat staré spory. Nepřijde vám na tom nic erotického? Nenechte se mýlit! Právě tento víkend se totiž ukáže, že intimita s komunikací jdou ruku v ruce a je třeba znovu rozdmýchat vášeň, která už pomaličku skomírala pod tunou starostí. Koho čeká nějaké to dobrodružství?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 03. 2022 06:00

Erotika nebude tento víkend jen o živočišnosti. U některých znamení zvěrokruhu se totiž objevují tendence utíkat z partnerských vztahů, a tak může být sex nástrojem pro urovnání sporů. Nenechte se mýlit, intimita s komunikací přímo souvisí a je jejím odrazem. Koho tento víkend čeká vážné, ale i vášnivé téma?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nenechte se zahanbit, tentokrát máte vážně co ukázat! Objevíte skryté touhy a také místa na těle, která jste za erotogenní zónu dosud nepovažovali. Dá vám to možnost vystoupit s partnerem ze stereotypu, jenž vás sžírá už několik dní. Vzdalujete se vzájemně čím dál víc. To by se o víkendu mohlo změnit. Ne nadarmo se říká, že intimita je zásadní součástí vztahu a zaslouží si patřičnou péči. Neříkejte, že už vám nechybějí ty romantické chvíle...

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jako správní Lvi se do toho pustíte odvážně a s vášní, která je vám vlastní. Víkend nabitý erotikou budou mít hlavně nezadaní, kteří touží po jednorázovém dobrodružství pod rouškou noci. Lvi v dlouhodobém vztahu mají naopak problém s tím, aby se oprostili od starostí a užili si pořádnou divočinu. Možná dokonce dojde na rozhovor o tom, že už to ve vašem sexuálním životě není tak žhavé, jak bývávalo. Jste však jen krůček od toho, abyste to změnili a vrátili se do starých kolejí, ve kterých to vážně stálo za to.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Sex vám dlouhodobě chybí a od partnera se vám ho nedostává. Ztratili jste mezi sebou spojení a nad přitažlivostí už ani nepřemýšlíte. To vás vede k zamyšlení, zda má váš vztah ještě smysl. Možná byste s nevěrou měli ještě chvíli počkat a zaměřit se na to, co můžete zlepšit. Přemýšleli jste o ní, že? Tak odložte zprávy s tajemným neznámým, skočte do nejbližšího sex shopu, nakupte nové hračky, pradélko či žhavý film a počkejte, jestli to u vás doma nějakou tu vášeň náhodou nerozdmýchá. Vzdát to můžete vždycky. Teď se ale ještě nezdá, že by byl ten správný čas...

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články